Šta znači sanjati amputaciju?

Sanjati amputaciju na sebi
Kada sanjate amputaciju na sebi, to implicira da ćete se rastati sa voljenom osobom. Moguće je da ćete se osetiti kao da vam je na silu oteto nešto što je deo vas. Bićete slomljeni i trebaće vam mnogo vremena da se oporavite. Znaćete da je ta odluka najbolja za oboje, ali to neće umanjiti bol i tugu.

Posebno će vas pogoditi to što će vaš bivši partner ubrzo posle raskida naći novu ljubav. Pitaćete se da li vas je ikada voleo kada je tako brzo zaboravio sve što ste imali.

Videti amputaciju na drugome
Kada u snu vidite amputaciju na drugome, to je upozorenje da ćete izgubiti prijatelja. Verovatno ste u poslednje vreme zapostavili osobu koja vam je oduvek pružala nesebičnu podršku. Uzimali ste to zdravo za gotovo i niste bili uz prijatelja kada mu je bilo najpotrebnije.
To će promeniti vaš odnos i počećete da uviđate greške koje ste napravili. Moguće je da će biti kasno i da će prijatelj želeti da prekinete kontakt na neko vreme. Trudićete se svim silama da mu dokažete da vam je žao i da se tako nećete više nikada ponašati. Moguće je da ako vaš pogled na tog prijatelja nije bio dovoljno blizak čak da taj gubitak i ne primetite.

Amputaciju na životinji sanjati
Ako sanjate amputaciju na životinji to označava probleme sa daljim poznanicima ili ljudima koje površno poznajete. Moguće i da vas ogovaraju bez razloga.
Tumačenje ovakvih snova zavisi od konteksta u kome su se odvijali, te detalja i osećaja koji su ih pratili. Tokom sna prepliću se osećaj straha, brige, bola, tuge, uznemirenosti i anksioznosti.

Ukoliko se amputacija odvija u operacijskoj sali neke bolnice to znači da je pred vama buran period. Ipak, turbulencije neće trajati dugo jer ćete uspeti da se izborite sa svime što vam život servira. Ako sanjate amputaciju na nekom drugom mestu, na kome nije uobičajeno da se odvija, to znači neočekivani problem. Naći ćete se u situaciji koja će vas zbuniti i šokirati.

Vršiti amputaciju
Ukoliko sanjate da vršite amputaciju na nekom to znači da ćete doneti odluku koja bi mogla potpuno da promeni vaš život. Verovatno već neko vreme osećate da morate da se trgnete i napravite nešto kako biste bili srećniji. Moguća je promena posla, partnera ili mesta boravka. Verovatno je svakodnevnica počela da vas guši. Sve teže podnosite stres na poslu, a ni finansijska situacija nije baš najbolja. Nervoza i stres utiču na vaše zdravlje. Svesni ste da morate nešto brzo da uradite. Šta god da učinite i koliko god ta promena bila teška, smatraćete je ispravnom.

Kada sanjate da sami sebi amputirate deo tela to simboliše razočarenje. Verovatno ste doživeli neki neugodan razgovor ili situaciju sa prijateljem ili članom porodice koji je promenio vaše mišljenje o njemu/njoj. Niste sigurni da li tu osobu uopšte više poznajete. Odlučićete da se na neko vreme distancirate od te osobe, a nakon toga je izvestan i potpuni prekid komunikacije.

Amputirani deo tela
Kada sanjate amputirani deo tela to simboliše osećaj da ste okruženi lažnim prijateljima. Postoje neki ljudi u vašem životu za koje dugo sumnjate da nisu iskreni prema vama. Već su nekoliko puta dokazali da nisu verni i odani prijatelji i da bi vas zbog ličnog interesa bez problema izdali. Razmislite koliko vam takve osobe znače. To što se verovatno poznajete ceo život, ne mora da znači da morate da im praštate svako zlo koje vam učine.
Amputirana ruka
Ako sanjate amputiranu ruku to znači da ćete zbog drage osobe imati veći novčani gubitak. Verovatno će partner ili član porodice uložiti novac u nešto neisplativo te će tražiti vašu pomoć kako bi se iz toga izvukao. Bez obzira na to što ćete smatrati da je sam/a kriv/a, bez razmišljanja ćete mu/joj pozajmiti novac.

Amputirana noga
Ukoliko sanjate amputiranu nogu moguće je da ćete morati da odložite dugo željeno putovanje. Iz objektivnih razloga nećete moći da odete na odmor što će vam teško pasti. Ipak, ne treba da očajavate jer će vam se ukazati prilika za kraći izlet koji će vam dobro doći.

Amputiran polni organ
Kada sanjate amputiran polni organ to simbolizuje strah od impotencije. Verovatno osećate da s vašim seksualnim životom nešto nije u redu. Ukoliko dugo niste imali odnose, verovatno vas podsvest upozorava da to nije zdravo. Moguće je i da nemate volju za seksom ili da ste se prezasitili partnera. U svakom slučaju moraćete prvo u glavi da raščistite neke dileme.
Amputacija kao posledica bolesti, ranjavanja ili povrede
Kada se amputacija vrši kako bi se zaustavilo širenje bolesti, poput gangrene, dijabetesa ili drugih problema sa cirkulacijom, podsvest vam u snu govori da promenite odnos prema partneru. Pokušajte da se postavite u njegov/njen položaj i razmislite kako biste se vi osećali kada bi vas neko tretirao na takav način. Verovatno ste svesni da nije zaslužio/la da ga/je uzimate „zdravo za gotovo“.

San u kome je amputacija posledica ranjavanja u ratu označava neočekivani finansijski dobitak. Moguće je da ćete zaraditi povišicu, ali nije ni isključen dobitak u igrama na sreću. Ipak, ne preterujte sa kockanjem jer bi lako zarađen novac mogao još lakše da se izgubi.

Ukoliko je amputacija posledica napada neke životinje, poput psa ili medveda, to znači da vas neko trača. Zbog svojih reči ili postupaka ste „zapali za oko“ zlim jezicima, koji će iz zabave da pokušaju da vas ocrne. To im, ipak, neće poći za rukom jer ste već mnogo puta dokazali svoje kvalitete.
Amputaciju na dragoj osobi
San u kome vidite dragu osobu kojoj je zbog saobraćajne nesreće amputiran deo tela, podsvest vas upozorava da budete oprezni. Posebno obratite pažnju na to kome se poveravate, jer bi neko mogao da zloupotebi vašu iskrenost. Kolega na poslu ili fakultetu mogao bi da ugrozi vaš trud i rad, ali ne iz zle namere, nego da bi se u očima drugih prikazao boljim i uspešnijim.

Ako ste nedavno razgovarali o amputaciji ili na televiziji gledali film, seriju ili dokumentarac na tu temu san se ne tumači. Isti slučaj je ukoliko ste medicinski radnik ili ste nedavno posetili bolnicu ili hitnu pomoć. To samo vaš mozak u snu obrađuje ono što ste doživeli na javi.

Definicija amputacije
Amputacija je postupak kojim se hirurškim putem uklanja organ ili neki njegov deo.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.