Šta znači sanjati ambar?

Pun ambar sanjati
Kada sanjate pun ambar, to je simbol blagostanja i dobrobiti. Veza u kojoj se nalazite će vas učiniti jako srećnom. Ako trenutno niste u vezi, uskoro ćete upoznati osobu koja će osvojiti vaše srce. Posle kratko vremena, uvidećete da među vama sve funkcioniše savršeno. Verovatno ćete uskoro odlučiti da počnete zajedno da živite što će se pokazati kao prava stvar. Moguće je da partner mnogo radi pa će mu značiti ako imate razumevanja i ne zamerate mu što ne može da vam posveti onoliko vremena koliko biste želeli.

Sanjati prazan ambar
Kada sanjate prazan ambar, to je upozorenje da su uzalud nadate. Pod velikim ste pritiskom jer se stvari na poslovnom i ljubavnom planu ne odvijaju kako ste očekivali. Verovatno vam neko duguje novac koji vam je hitno potreban. Ako ga zatražite, ta osoba će uvek naći izgovor da odloži vraćanje pozajmice. Shvatićete da je uzaludno očekivati da će ispuniti obećanje. To će vam otežati situaciju jer vam je novac hitno potreban za posao kojim se bavite. To neraspoloženje će se odraziti i na vezu sa partnerom koji će se žaliti da ga već duže vreme zapostavljate.

Ambar u plamenu
Kada u snu gori ambar, to ukazuje da ste u opasnosti. Moguće je da ste se zamerili ljudima sa druge strane zakona. U strahu ste jer znate da oni ne praštaju i ne zaboravljaju tako lako. Bićete oprezni u narednom periodu jer ste svesni da će kad-tad pokušati da vam naude.

Puniti ambar
Kada sanjate da žitom punite ambar to znači da vas očekuju lepi trenuci koje ćete provesti sa porodicom ili prijateljima. Možda ste duže vreme zbog obaveza i posla nerado zanemarili ljude koje volite. Sada konačno dolazi period kada ćete moći da im sve nadoknadite.

Da neko drugi puni ambar
Ako sanjate da neko drugi puni ambar žitom naći ćete se u situaciji kada ćete morati da branite svoje ideje i stavove. Moguće je da će na poslu neko od kolega pokušati da preuzme zasluge za posao koji ste vi uradili. Ovog puta mu/joj to nećete dopustiti, jer i sami znate da su često drugi bili nagrađivani za nešto što ste vi završili.

Rušiti ambar u snu
Ako u snu rušite ambar to znači da će vam se desiti neka šteta ili gubitak. Mogući su problemi s automobilom ili kvarovi na kućanskim aparatima koji će vam doneti neplanirani trošak. Možda ćete posegnuti za zajmom ili kreditom. Ipak, budite pažljivi pri potpisu ugovora jer bi nepromišljenost mogla dodatno da vas košta.

Da neko drugi ruši amber
Ukoliko u snu vidite da neko drugi ruši ambar to simboliše razočarenje u dragu osobu. Možda će prijatelj pokazati svoje pravo lice ili će vam partner priznati nešto što ne biste nikada očekivali. Bićete iznenađeni i razočarani i trebaće vam neko vreme da se sa time pomirite. Na kraju ćete ipak pokušati da prihvatite osobu takva kakva jeste i da nastavite dalje.

Čistiti ambar
Kada sanjate da čistite prazan ambar to znači da ćete u budućnosti „raskrstiti“ sa nekom osobom. Moguće je da vam je komunikacija sa partnerom ili prijateljem već duže vreme izuzetno loša. Odlučićete da stavite sve karte na sto i konačno razrešite nedoumice u tim odnosima. Možda vas partner uopšte ne razume, te ćete pokušati još jednom da to promenite. Ukoliko shvatite da jednostavno niste jedno za drugo uslediće razlaz.

Da neko drugi čisti ambar
Ako sanjate da neko drugi čisti ambar podsvest vas upozorava na pogrešku. Moguće je da ćete se uvući u neki problem, pa ćete morati da tražite pomoć od kolega ili prijatelja kako biste ga rešili.

Kupovati ambar
Ukoliko sanjate da kupujete ambar to znači da će se u vašem životu pojaviti nova osoba koja će vam pomoći da rešite neke nedoumice ili probleme. Možda ćete upoznati uticajnog muškarca ili ženu zbog koga biste mogli da promenite posao ili mesto boravka. Verovatno o tome dugo maštate, a u bliskog budućnosti bi vam se želja mogla ostvariti.

Neko da kupuje ambar
Kada sanjate da neko drugi kupuje ambar prijatelj će vas zamoliti za savet ili novčanu pomoć. Reč je o osobi koja se tek povremeno pojavi u vašem životu, te će vas takva molba iznenaditi. Razmišljaćete šta da učinite. U nameri da mu/joj pomognete kočiće vas činjenica da ta osoba nikada nije bila tu kada je vama bilo potrebno. Razmislite da li je to dovoljan razlog da nekoga odbijete.

Prodavati ambar
Ako sanjate da prodajete ambar podsvest vam govori da biste trebali da posetite lekara. Moguće je da ste zanemarili svoje zdravlje i da uporno ignorišete simptome koje osećate. Umesto toga da na internetu tražite dijagnozu i lek, obratite se stručnjaku. Ispravnom dijagnozom i blagovremenom terapijom sprečićete ozbiljnije komplikacije.

Neko drugi da prodaje ambar
San u kome neko drugi prodaje ambar simboliše potrebu za odmorom. Verovatno vam se obaveze gomilaju iz dana u dan i imate utisak da će vas ugušiti. Bez obzira koliko to u ovom momentu smatrali luksuzom, potrudite se da nađete vremena za sebe. Pokušajte da se opustite uz muziku, knjigu ili film i da bar na sat ili dva dozvolite duhu i telu da se odmori.

Pokloniti ambar
Kada u snu nekome poklanjate ambar to znači da ćete biti pozvani na neko slavlje. Možda će vas prijatelj zamoliti da mu budete kum na venčanju ili krštenju, što će za vas biti velika čast. Verovatno vas muče finansije jer je to dodatni trošak za vaš budžet, ali ćete uspeti da to prevladate bez većih problema.

Dobiti ambar na poklon
Ukoliko u snu vama neko poklanja ambar to znači da vam je potreban dobar savetnik. Možda imate zdravstvenih problema ili neke teške situacije na poslu ili kod kuće, pa biste želeli da imate sa kime da ih podelite. Imate utisak da više nemate kome da se obratite jer su svi opterećeni vlastitim brigama. Ipak, nemojte da mislite da ste sami, neki članovi vaše rodbine će vas rado saslušati i posavetovati.

Ako ste nedavno videli ambar uživo ili na televiziji ili ste o tome sa nekim razgovarali tumačenje sna je jednostavnije. Vaš mozak sam procesuira to što ste videli ili čuli na javi.

Definicija ambara
Ambar je građevina koja služi za skladištenje sena, žita ili stočne hrane.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.