Šta žene vole više od jakih mišića

Dame su rekle – ovi muški potezi jači su od nabildovanih bicepsa

Anketa sprovedena na 2.000 ispitanica širom sveta otkrila je koji muški potezi i navike nepovratno osvajaju ženska srca. Pronađite ih u nastavku i proverite ima li istine u rezultatima ankete.

1. Prema svima se odnosi sa poštovanjem, bez obzira na to jesu li u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici.

2. Pomaže u kućnim poslovima. Ne deli ih na muške ili ženske nego će se bez problema prihvatiti pranja sudova, čišćenja prašine i slaganja osušenog veša.

3. Umesto slanja SMS poruke radije zove. Prijatnije mu je slušati glas partnerke nego tipkati po ekranu.

4. Ne boji se pokazati nežnost u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.

5. Uvek otvara vrata i pridržava kaput. Čak će najveće feministkinje priznati da je to samo izraz pristojnosti i dobrog vaspitanja, a ne stereotipni gest koji ženu stavlja u podređen položaj.

6. Zaplesaće iako možda ne voli ili ne zna plesati. Neće odbiti sentiš na svadbi zajedničkih prijatelja iako baš i nije Džon Travolta na plesnom podijumu, ali važno mu je da usreći partnerku.

7. Prirediće malo iznenađenje bez velikog povoda. Poruka na frižideru, omiljena čokolada na jastuku, masaža stopala nakon posla.

8. Zanimaju ga hobiji partnerke. Ne ignoriše njene interese već želi znati više i učestvovati u njima.

9. Skuvaće joj večeru. Možda se ne razume u komplikovane kulinarske tehnike, ali ima volju da priredi nešto svojoj dragoj pa makar to bilo najjednostavnije moguće jelo.

10. Drži se svojih obećanja. Njegova reč je zakon i nikada neće prekršiti dato obećanje.

11. Provodi vreme sa njenim prijateljicama. Ne izbegava žensko društvo i rado će se pridružiti babinama na koje je pozvan.

12. Spremno sluša njene probleme. Nije odsutan kada mu partnerka želi poveriti neki problem nego je sasluša i da joj savet.

13. Ne stidi se svojih emocija. Većina muškaraca ne želi se odreći svog mačo imidža, ali najveći frajeri znaju da pokazivanje ranjivosti neće oterati ženu nego će u njoj stvoriti osećaj poverenja.

14. Spreman je na kompromis. Možda se ne slaže sa svim odlukama i potezima partnerke, ali shvata važnost kompromisa i u vezi i pokušaće pronaći rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

15. Podupire njene ciljeve. Ne ismejava ambicije i snove svoje partnerke nego joj je najveća podrška.

16. Zna se brinuti sam o sebi. Nema ništa seksipilnije od muškarca koji se savršeno snalazi kada je sam kod kuće i može sve držati pod kontrolom.

17. Iskreno će vam priznati šta mu smeta u vezi. Neće to zadržavati u sebi nego će reagovati na vreme jer želi da budete srećni i zadovoljni.

18. Neće bespotrebno spominjati bivše devojke. Kada su prošle veze tema razgovora onda će otvoreno razgovarati o tome, ali ne pada mu na pamet da svaki čas spominje bivše devojke ili upoređuje sadašnju sa njima.

19. Upoznaće partnerku sa svojim prijateljima. Važno mu je da ona postane deo njegovog društva.

20. U intimnim trenucima partnerki daje prednost. Pazi na njene želje i potrebe, a upravo je to jedno od najvažnijih pravila Kama Sutre.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.