Šta tinejdžeri kriju od roditelja

U prirodi tinejdžera je da prešute sve što bi moglo da izazove sumnju odraslih da rade nešto što se njima ne bi dopalo

Mnogi tinejdžeri u ovom periodu imaju problem u komunikaciji sa roditeljima. Kako zbog puberteta, tako i zbog nekih novihnastalih situacija u kojima se nalaze. Stariji osnovci i srednjoškolci roditeljima neće priznati su imali prvi seksualni odnos sve dok oni sami to ne shvate.

Djeca na taj način žele da izbjegnu suvišna pitanja odraslih, na koja najčešće nemaju odgovor, kao i očekivanu kritiku i zabrinutost, a jedna naučna studija pokazala je da se na listi onoga što tinejdžeri prećute nalaze i zabave kod nepoznatog društva.

U prirodi tinejdžera je da prešute sve što bi moglo da izazove sumnju odraslih da rade nešto što se njima ne bi dopalo. Zato mame i tate moraju mudro da se postave, jer, ako nastupe kao inspektori, laži će se samo udvostručiti. Istraživanje je pokazalo i da u 90 posto slučajeva adolescenti neće prijaviti da su probali cigarete, dok u 70 posto neće priznati da imaju loše ocjene, nego će čekati da roditelji to sami saznaju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.