„ŠTA ONA MISLI, KO JE DA MENE ZAVLAČI?! Ostavila me je na cedilu, neću se smiriti dok joj ne ZAGORČAM ŽIVOT“

Aleksandra Mladenović opasno je stala na žulj jednom poznatom harmonikašu.

On je poručio da s njim nikako nije smela da se igra i da ga zavlači.

– Pre izvesnog vremena ponudio sam Aleksandri preko njenog druga da zajedno odradimo jednu svadbu, u opticaju je bio jako dobar honorar, međutim, njoj je i to bilo malo! Tražila je da joj obezbedim 5.000 evra za veče, a onda 8.000 i to da peva samo par sati.

– Međutim, 15 dana pre svadbe javila je tom drugu da mora da otkaže, jer ima zakazanu tezgu, a i da nije mogla više mene da čeka, dok sve završim oko te svadbe.

– Možda je i taj drug sve slagao, ne znam. Moguće da devojka pojma nema da sam joj uopšte nudio da radimo – priča harmonikaš i nastavlja.

– Ali baš sam poludeo! To je bezobrazluk i nevaspitanje. Ostavila me je na cedilu! Neću se smiriti dok joj ne zagorčam život! Šta ona misli, ko je ona da mene zavlači?! Zbog nje sam ispao magarac! Nije svesna šta je uradila, uništiću je.

– Bolje joj je da se sakrije u mišju rupu. Istražiću sve njene mračne tajne, bolje joj je da ih nema, jer ako ih ima, sve ću ih dostaviti medijima.

– Nije smela sa mnom da se kači, jer sam joj nabacio posao, a ona je ispala neprofesionalna i umišljena! Svaka joj čast ako nema putera na glavi, ali uvek ja nešto iskopam, nije smela da mi zameri – besan je harmonikaš.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.