ŠTA DONOSI MESEC U STRELCU?

Najviše će ovaj aspekt osetiti Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije!

Jednom godišnje, pun Mesec, simbol podsvesti, putovanja i mašte nađe se u Strelcu, znaku putovanja, kontakata sa strancima i velikog novca, a ove godine to će biti u drugoj polovini ove nedelje.

Iako ova faza “lutalice” Meseca mami na putovanja, ipak pazite jer odluke koje ćete donositi biće pod uticajem osećanja i podsvesnih želja, budući da se Mesec zadržava oko dva i po dana u jednom znaku pa u toku 24 sata obrazuje različite aspekte, zbog čega najviše i utiče na naše raspoloženje.

Aspekti koje obrazuje sa tranzitnim planetama su prilično napeti, vatreni Mesec će prvo “naleteti” na Marsa, planetu akcije, sukoba i povreda čija je energija (zbog retrogradnog hoda) izvitoperena što može rezultirati emotivnim ispadima čak i zbog sitnica. Zatim će da ga pritisne teški, naporni Saturn, usporen zbog retrogradnog hoda, što upozorava na mogućnost problema sa jetrom, žuči, krvnom slikom, kao i sklonosti ka depresivnim raspoloženjima, osećaju nesigurnosti i neodlučnosti, a to se sve odražava i na san.

Iako Mesečevi i Saturnovi kvadrati sa Jupiterom i Neptunom, planetama prosperiteta i nadahnuća, bude umetničku inspiraciju i podstiču kreativnost kod naučnika, ovi aspekti istovremeno prolongiraju dogovore, poslove i susrete sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Kada se Mesec nađe u Strelcu, Sunce je uvek u Blizancima što naglašava logiku, komunikativnost, snalažljivost i spretnost, dok trigon između punog Meseca, Saturna i Urana u Ovnu najavljuje da će saradnja sa strancima ipak dati dobre rezultate,

Aspekte punog Meseca u Strelcu će osetiti svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

Pročitajte šta nas čeka tokom maja i juna 2016.

Ovan
Pun Mesec u vašem devetom astrološkom polju odgovara vam ako ste martovski predstavnik znaka. Put u inostranstvo može biti početak vašeg napredovanja u karijeri.

Bik
Pozicija Meseca u vašoj astrološkoj kući novca u trigonu sa Uranom, pomaže vam da uspostavite saradnju sa novim poslovnim partnerima ili da ugovorite neki nov posao.

Blizanci
Pun Mesec u sedmom polju doprinosi vašoj popularnosti u društvu suprotnog pola. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, poslovi sa strancima donose zaradu.

Rak
Vladalac partnerskih odnosa, Jupiter, u izazovnom aspektu sa punim Mesecom, vašim vladaocem, donosi vam interesantnu ponudu o kojoj bi ipak trebalo da razmislite.

Lav
Pun Mesec u kući kreativnosti i srećnih okolnosti, donosi vam nove poslovne šanse, ako se bavite umetnošću, sportom ili naukom, u čemu možete da se oslonite na pomoć žena.

Devica
Kvadrat između Meseca i Neptuna u polju partnerstva i Jupitera u vašem znaku, opominje da izbegavate finansijske transakcije, postoji mogućnost da vas neko prevari.

Vaga
Mesec u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja, pod uticajem Urana iz Ovna, donosi vam uspeh u poslu, naročito ako radite u stranoj firmi ili sa strancima.

Škorpija
Sa punim Mesecom u astrološkoj kući posla i Venerom u kući partnerstva, rastu vaše šanse za dobijanje stipendije ili mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Strelac
U vreme punog Meseca u vašem znaku, nekadašnji poslovni partneri mogu da vam ponude isplativ posao, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Jarac
Pozicija punog Meseca, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerstva u konjunkciji sa vašim vladaocem Saturnom, može da prolongira neku isplatu koju već duže vreme čekate.

Vodolija
Pun Mesec vrlo blizu Marsa i jednog od vaših vladalaca Saturna, a u harmoničnom aspektu sa vladaocem Uranom, najavljuje nove šanse u poslovnoj saradnji sa strancima.

Ribe
Aspekti punog Meseca u astrološkoj kući karijere sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, nagoveštavaju mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ovo su Sigurni znaci da rastu zubići vasoj bebi

Pročitaj →

NAJUSPEŠNIJI ljudi se rađaju bas u ovim horoskopskim znakovima

Pročitaj →

NEUREDNI, ALJKAVI I NEODGOVORNI: Horoskopski znaci sa kojima je NAJTEŽE ŽIVETI

Pročitaj →

Muškarci, ako je nađete, ODMAH JE ŽENITE! Dame u ovom horoskopskom znaku NAJBOLJE SU SUPRUGE

Pročitaj →

NAJVEĆE OPASNICE HOROSKOPA: Žene u ova tri znaka vole “do daske”, ali ako ih povredite BEŽITE

Pročitaj →

EVO KAKVI ĆETE BITI: Ovako se ponašaju horoskopski znaci u starosti

Pročitaj →

Evo šta koji horoskopski znak mrzi kod žena

Pročitaj →

Nedeljni horoskop od 30. 10. do 5. 11. 2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. OKTOBAR 2020

Pročitaj →

Ti si ratnica a ožiljci su tvoja snaga

Pročitaj →

Evo Zašto su anksiozne žene najsnažnije i najhrabrije na svijetu

Pročitaj →

Ovi minerali su vam najvažniji za zdravlje

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.