Srpske televizije zabranile Jadranku Barjaktarović

Čelnici Pinka, RTS-a i Hepija odlučili su da ne dozvole crnogorskoj pjevačici Jadranki Barjaktarović da se reklamira na nacionalnim televizijama jer je u jednom klubu u Podgorici pjevala: „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“

Crnogorka, koja se proslavila u Srbiji, na žurci je riječi pjesme Mitra Mirića „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“ promijenila u: „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“.

„Televizija Pink osuđuje antisrpsko ponašanje Jadranke Barjaktarović. Ona je za našu izdavačku kuću „Siti rekords“ snimila samo jednu pjesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira“, poručili su iz službe za medije „ružičaste televizije“ prenosi Informer.rs.

„RTS će uvijek biti kuća za umjetnike koji su muzikom i stavovima u javnoj sferi primjer čovekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas deli. Nastup Jadranke Barjaktarović u Podgorici više je bio, kako kaže njena pjesma, njena noć, a ne njena zora“, rekla je Olivera Kovačević urednica zabavnog programa RTS-a.

Na na Hepi televiziji Barjaktarovićeva neće gostovati, kaže urednik Milomir Marić:

„Ona ni ranije nije gostovala kod nas na televiziji, pa tek sad ne znam što bismo je zvali“, istakao je Marić.

Sa Prve televizije su poručili da su otvoreni za saradnju samo sa onima koji šalju poruke mira.

„Vrata naše kuće uvijek su otvorena za sve umjetnike koji bilo pjesmom ili riječju šalju prave poruke, prije svega mira i saradnje. Svaka suprotna poruka, ideja ili gest sigurno zatvara ta vrata“, rekli sa sa Prve.

Jadranka Barjaktarović je na pitanje da li osjeća potrebu da se izvini poslala poruku Informeru:

„Mnogo mi je teško ovih dana, nemam snage da progovorim. Žao mi je što se sve ovo desilo zbog jedne riječi, koja je mogla da se desi bilo kome. Nije mi bila namjera da bilo koga uvrijedim, jer nisam tako vaspitana. Ne želim ni M od marketinga na ovaj način.“

Ranije je ranije izjavila da je dok je nastupala u Podgorici u jednom trenutku u klub došlo oko 1000 patriota sa skupa u Podgorici.

„Oni su tako pjevali i mene je očigledno ponijela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe“, rekla je pjevačica za „Blic“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.