Srpska nova godina sms

Poleteli andjeli poput ptica,dotaknuli osmeh tvoga lica i poslali poruku na krilima belim da vam sve najbolje za SRPSKU PRAVOSLAVNU GODINU zelim!

Da vec danas bude bolje, daj nam Boze malo volje . Daj nam zdravlja, srece, para, nek je Nova bolja nego stara. Sad punu digni casu i docekaj SRPSKU nasu . Za Srbiju, za sve nas, 50 % + tvoj glas !!!

Sa zlatnih visina poslušaj glas od boga, voli sebe i bližnjega svoga. Neka srce glas ti čuje, pusti da duša poveruje. Zdravlje nek je u domu tvome, želim ga tebi i tvome svakome Neka te krepi vera davna… SREĆNA TI NOVA PRAVOSLAVNA !!!

Nek nas mrze ljudi drski sto zborimo brate srpski. Nek je vina puna casa,srecna nek je srpska nasa…Slavila se u vremena davna nasa prava srpska pravoslavna! Srecna Srpska Nova Godina!

Oganj gori, vino tece, Srbi slave ovo vece… Srpska nama nocas stize, pravoslavci sad su blize… I u ime pravoslavlja, srecna Srpska, puno zdravlja!
>>U zidine Hilendara rodila se vera stara, rodila se jos od Hrista ja je volim jer je cista, ta vremena behu davna“Srecna vam nova godina pravoslavna“.

Dok čestitku šaljem ovu, PRAVOSLAVNU SLAVIM NOVU, čestitam je svim Srbima, a posebno mojim najmilijima. Ko je slavi ovog dana, Bog ga čuva od dušmana, ko čestitku ovu primi, živeo u zdravlju i veselju, neka ga sreća uvek prati, jer dobro se dobrim vrati. SREĆNA SVIM SRBIMA SRPSKA PRAVOSLAVNA NOVA GODINA !!!

Srpski mislim, srpski pišem, srpski zborim, srpski dišem, srpsku crkvu obilazim, moje milo srpstvo pazim, za njega se Bogu molim, pravoslavlje sveto volim, i krstim se sa tri prsta, tradicija to je srpska, i dičim se jer ja imam srpsko srce u grudima, pa ću noćas kao i ti srpsku novu proslaviti. U to ime imam želju da je čekaš u veselju, u radosti i ljubavi, ukućani da su zdravi, svaka sreća da vas prati da se dobro dobrim vrati !

Pravoslavnu Srpsku slavim tradicju da nastavim.Nije brate da se kurcim nego necu da se Turcim.Srecna bila zato svima sto se zovu jos SRBIMA!

Sve ono ružno da se ne ponovi. Neka Vam se ostvare najlepsi snovi. Puno zdravlja i sreće kroz poruku ovu ja Vam zelim za Srpsku Godinu Novu!

Kada ponoć stari sat objavi, digni času i svima nazdravi. Poželi nam zdravlje i veselje i da Bog nam ispuni sve zelje! U Prištini Dragačevska truba, Ameriku pokorila Kuba. Da Evropu gazi korak ruski, Englezi svi da zbore Srpski! A da Papa s’tri se prsta krsti, sve dok Putin gasa im ne pusti! Bijeli oro da razvije krila, Crna Gora da otjera Mila!! Neka ječe zvona starostavna – SREĆNA NOVA PRAVOSLAVNA !!!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.