SRPSKA MAJKA UCENILA VRANJEŠA? Saša Vidić progovorio o porukama koje je objavila Karleuša – Svako ima…

Cecin bivši prijatelj dao komentar za naš portal!

Rat između Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović se ne smiruje. Pored toga što su pevačice redovne na sudu i njihov spor i dalje traje, medijsko prepucavanje ne prestaje.

Nakon što su mediji preneli kako se Ceca prvi put oglasila nakon što joj je JK izvređala kćerku Anastasiju

– Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu (jer su odrasli ljudi, aman), lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, a kada dobiju po nosu onda nevešto lažeš da oni nemaju mreže i da su to deca. Ako su deca, onda sam i ja nečije dete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman, ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja. PS Ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćtuiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu isto – napisala je Karleuša.

Odmah nakon toga Jelena je priložila još jedan stori na kome je zabeležena prepiska koju je podelio na svom Instagramu naš poznati kreator i stilista – Saša Vidić. U porukama je ispisano kako je „Srpska majka“ usenjivala Ognjena Vranješa.

Pozvali smo Vidića kako bi nam dao komentar na svoju objavu, a on nam je dao odgovor u svom maniru.

– Stori se ne komentariše. Svako ima pravo da komentariše isti, razmišlja i nagađa – izjavio je Saša za naš portal.

Podsetimo, nekadašnji bliski prijatelji Ceca Ražnatović i Saša Vidić prekinuli su svaki kontakt posle 18 godina poznanstva.

– Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene – da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vreme razdvojilo i neki drugi vidici – rekao je Saša za i dodao:

– Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli godinama gajiti.

Ceca je na spekulacije o prekidu prijateljstva sa Sašom rekla da na njihov odnos nikada niko ne sme da pljune.

– Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje – rekla je folk zvezda.

Ostaje da vidimo šta se krije iza objavljene prepiske i kakv su kontakt imali fudbaler Ognjen Vranješ i poznata pevačica Svetlana Ražnatović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.