Sretne boje u 2020. mogu vam pomoći u uređenju Kuce

Do polovine ove godine naslušali smo se svakakvih savjeta koji će je učiniti boljom, stabilnijom i bogatijom. No, nekoliko mjeseci, zbog pandemije Corona virusa, odvela nas je u sasvim drugačijem smjeru, pa su pojedini naši planovi ostavljeni sa strane. Pozitivne su vijesti da smo za to vrijeme počeli s uređivanjem prostora u kojem živimo. Kako mnogi ljeto koriste za krečenje i bojenje, savjetujemo vam da izaberete neke od boja koje mnogi stručnjaci smatraju sretnim

Uz nijansu klasične plave, onu koju je institut Pantone ove godine proglasio bojom godine, postoji još nekoliko načina na koje možete odrediti koje su boje stvorene za vas, koje će prostor dovesti na novu razinu te one koje će vas, na kraju, učiniti sretnijima. Te su boje određene feng shui filozofijom te bi, prema nekim vjerovanjima, trebale donijeti ljepši i bolji protok energije. Iako je feng shui posebno fokusiran na pozicioniranje namještaja u određenoj prostoriji, veliku ulogu u istoj filozofiji igraju i boje.

Tako je 2020. godina proglašena godinom bijele i plave te će iste te boje, uklopite li ih u svoj interijer, prema nekim vjerovanjima, u vaš dom unijeti novu dozu sreće. Čak i ako ne vjerujete u feng shui i metode uređenja doma koje počivaju na sličnim principima, plava i bijela apsolutni su trend i prema riječima brojnih dizajnera. Upravo je zato, sada pravo vrijeme za nabavku detalja poput jastučića, vaza, okvira, tepiha, zastora, bojenje zidova u omiljenu nijansu plave ili dodatak osvježenja uz bijele tonove namještaja.

Planirate li ili su vas okolnosti natjerale na obnovu stana ili kuće, svakako razmislite i kakvoj lijepoj, baršunastoj i plavoj sofi ili fotelji, kuhinji u tonovima plave, a zatim sve nadopunite bijelim detaljima. Pripazite kako u korištenju ovih boja ne biste pretjerali pa tako uz preveliku količinu bijele u vlastitom domu stvorili previše sterilnu atmosferu, a tamnijim plavim tonovima prostor učinili mračnijim i uspavljujućim. Dozirajte pametno pa stvorite dom kojem ćete se diviti još dugo nakon preuređenja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.