Srećan rodjendan! – Čestitke za druga, drugaricu, za brata, sestru…

Ima li lepšeg dana od rođendana, dana koji provedete u slavlju i veselju, kada primate čestitke sa svih strana. Osećate se važno i posebno, prija vam pažnja, prijaju vam lepe želje. Dok čekate da dođe vaš rođendanski dan ne zaboravite da i vašeg najboljeg druga, ili drugaricu učinite srećnim na njihov specijalan dan. Za vas smo pripremili najlepše čestitke za srećan rodjendan.

Svako prijateljstvo zlata je vredno i zato svoja prijateljstva nikada nemojte zanemariti, negujte ih, posvećujte im pažnju kad god ste u prilici. Posebno kad su rođendani, svaki pa makar i najmanji znak pažnje znači puno, makar to bila i najobičnija sms čestitka.

Srećan rodjendan čestitke za druga
Da voliš i imaš; Da imaš i deliš,
da ti se ostvari sve što poželiš,
da tvoje srce ne poznaje tuga,
sve su to želje za najboljeg druga.
SREĆAN ROĐENDAN!

Od drugarstva nema većeg bogatstva, a najbogatijom osobom smatram upravo sebe, a to je zato jer imam tebe. Srećan rodjendan i sve najlepše želi ti tvoj drug!

Molim te da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti, i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Srećan rodjendan!

Srećan ti rođendan dragi druže, sreća i zdravlje da te služe, tuga da ti ne ometa san, a veseljem ti otpočne svaki novi dan. Ljubav neka te u stopu prati, leše želje ti ne mogu dati. Srećan rođendan!

Srećan rodjendan čestitke za drugaricu
Drugarice želim ti Ljubav, Nadu i Veru, neka te sreća kroz život prati, da voliš i budeš voljena, da nikad ne gubiš nadu u bolje sutra, i da te tvoj Andjeo čuvar čuva od svakog zla i sve najbolje za rodjendan ti želim ja…

Na ovaj dan želim ti da zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti, i spremiš se za one najlepše i najbolje koji te čekaju u budućnosti! Srećan rodjendan i sve najbolje od srca!

Možda ja nisam najpametnija osoba na svetu, ali zato vrlo dobro znam da odaberem svoje prijatelje. A biram samo one dobre, pametne i odane. Srećan rođendan prijateljice!

Najveće bogatstvo;
Najslađu tortu;
Najraznovrsnije poklone;
Stotine prijatelja;
I puno sreće, zdravlja i ljubavi.
To su moje najiskrenije želje za tvoj rođendan!
Srećan rođendan draga sestrice!

Srećan rodjendan čestitke za brata
Moja je želja bratiću mali, ništa u životu da ti ne fali, da imaš sve što iskreno želiš i naravno sve sa sestrom da deliš. SREĆAN ROĐENDAN!

Danas ti želim dragi brate, sreća i zdravlje da te prate, neka te srce kroz život vodi, a sve što poželiš da se dogodi! Srećan rođendan!

Lako je meni ja imam brata, od svih si bolji, i od svih jači, uvek si bio tu za mene, a to je ono što mi najviše znači! Srećan rodjendan i sve najbolje od srca!

Srećan rodjendan čestitke za sestru
Meni si uvek draga i mila, svaku si mi ti tajnu uvek vešto krila, jaka, a nežna, u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rođendan sestrice!

Imati sestru to je pravo čudo,
uvek zanimljivo, ponekad ludo,
nežna ko mama, u duha snažna,
iskrena, zabavna i meni važna.
I zato ono što bih poželela sebi,
za srećan rođendan, želim tebi.

Moj si oslonac, podrška prava, zato ti želim da budeš zdrava, da budeš uvek, ko’ i do sada, u srcu vesela u duši mlada. Srećan rođendan sestrice moja!

Sećam se još kad sam bila mala, ti si me podigla kad god sam pala. Čuvala, štitila, utehu pružila, uvek nasmejala, nikad rastužila. Srećan rođendan sestrice!

Moja draga sestro, na ovaj poseban dan želio bih ti poželeti uzbudljiv život pun velikih otkrića i radosnih iznenađenja! Želim ti srećan rođendan.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.