Spušteni kapci: Trikovi za pravilnu negu predela oko očiju!

Vodite računa!

Tokom starenja potpuno je prirodno da će se kapci blago spuštati, a u zavisnosti od vaše genetike i načina na koji ste ih negovali tokom života zavisiće i koliko.

Kao što znate, postoji veliki broj hirurških tretmana koji mogu podići kapke, ali isto tako postoje i prirodni načini, koje ukoliko na vreme počnete redovno upražnjavati, nećete imati problema sa spuštanjem kapaka.

Krastavac je veoma bogat kofeinskom kiselinom i velikim brojem vitamina koji pomažu pri zatezanju kože, zbog toga je poželjno da nekoliko puta u toku nedelje stavite hladne kolutove krastavca na kapke i ostavite ih da deluju 20 minuta.

Posle nekoliko ovakvih tretmana vaša koža na kapcima izgledaće lepše i počeće da se zateže.

Ukoliko nista znali, postoje i vežbe za kapke. One podrazumevaju dizanje i spuštanje obrva i kapaka nekoliko minuta dnevno. Ovim načinom „vežbanja“ dolazi do zatezanja mišića oko očiju što sprečava spuštanje kapaka.

Kockice leda mogu poslužiti i u lepoti. Jednom nedeljno svoje kapke i predeo oko očiju istrljajte blago ledom. Nemojte odmah brisati vodu sa lica već ostavite kapke nekoliko minuta vlažnim.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.