SPREMITE SE, STIŽE MLAD MESEC: Lavovi će biti u centru pažnje, a Jarčevi će potrošiti svu ušteđevinu

Vreme mladog Meseca je idealno za zamišljanje želja, počinjanje nečeg novog i unošenja nove energije u vaš život!

Ovog 23. jula očekuje vas vatrena energija mladog Meseca u znaku Lava! Svi znakovi osetiće se odlučnijim, energičnijim i spremnijim na pozitivne promene. Sve što započnete za vreme mladog Meseca kulminiraće oko 7. avgusta za pun Mesec!

Pročitajte prognoze za vaš znak i podznak i saznajte u kojim segmentima života vas očekuje nov početak!

OVAN

Ovaj super mladi Mesec tranzitiraće vašim poljem ljubavi, zabave, kreativnosti!

Nova ljubav, jedna luda sudbinska žurka sa Lavom, Vagom ili Strelcem, ali i lepe vesti po pitanju mlađih članova porodice i dece sve to donosi ovaj mladi Mesec u znaku Lava.

Ukoliko ste ljubitelji igara na sreću moguća su razna pozitivna iznenadjenja!

BIK

Sve što ste želeli da promenite unutar vašeg životnog ili radnog prostora idealno će biti baš na mladi Mesec!

Na emotivnom planu mnogi Bikovi doživeće buru pozitivnih emocija sa partnerom a one slobodne čeka ljubav u blizini kuće. Pozitivne vesti u krugu porodice!

Idealan dan da u vaš svakodnevni život unesete više smeha.

BLIZANCI

Mlad Mesec 23.jula će osvetleti vaše polje kraćih putovanja i komunikacije!

Idealan dan da se uputite na more, ili bilo koju drugu destinaciju. Bitno je da se putuje pa makar i na kratko.

Stižu vrlo važne vesti od Vodolije ili Raka! Ukoliko želite da obavite važan razgovor ili rešite neko administrativno pitanje idealan dan da to započnete.

RAK

Niste se nadali neočekivanom dobitku. Mladi Mesec pobrinuće se da vam ne zafali novca! Tranzitom kroz vaše polje finansija i zarade moguća je neočekivano dobra šansa za zaradu, ali i povišica. U krajnjoj liniji stiže lep poklon od Vage ili Bika!

Danas vas očekuje i veliki dobitak od igara na sreću.

LAV

To je energija koja vam prija! Konačno stiže i vaše vreme. Srećan rođendan dragi Lavovi!

Sezonu započnite radom na sebi! Idealan dan da preusmerite pažnju na neki dobar trening ili uradite nešto dobro za sebe što dugo niste. Uživajte u pažnji koja će vam stizati sa svih strana.

Svim ženskim pripadnicama ovog znaka biće idealan dan da zablistaju i preuzmu inicijativu u vezi sa jednim Ovnom ili Škorpijom.

DEVICA

Device će ovaj vatreni mladi Mesec učiniti posebno tajnovitim. Dan dobar da otputujete što dalje od svih! U fizičkom ili duhovnom smislu. Intuicija će vam reći šta da radite a posebnu pažnju obratite na vaše snove. Idealan dan da započnete neki poslovni projekat u tajnosti, ili tajnu vezu. Sve što radite sakrijete od očiju javnosti i mlad Mesec garantuje uspeh!

VAGA

Vama Vagama je baš krenulo! Mlad Mesec iz vašeg polja prijateljstva i druženja je još jedna je u nizu lepih prilika. Šta god radili, ne ostajte kod kuće! Ili napravite žurku u njoj!

Novo lepo poznanstvo,uspeh preko prijatelja, ali i uticajnih i istaknutih ličnosti,sve je moguće! Uživaćete da budete u društvu, a biće i idealan dan da pristupite nekoj grupi ljudi ili udruženju!

ŠKORPIJA

Uspeh i ambicija su vaše srednje ime. Mlad Mesec naćiće se upravo u vašem polju karijere i doneti nov poslovni početak! Kao nagrada za vaš trud i rad stiže priznanje od nadređenih a mnogima od vas i nova poslovna ponuda. Osećete se moćno i uspešno a biće ovo idealan dan da isplanirate svoje sledeće poslovne poteze, pozabavite se pitanjem vašeg društvenog statusa, ali i karijere.

STRELAC

Ako nekome prija ova vatrena energija onda ste to vi! Mladi Mesec tranzitiraće vašim poljem putovanja, duhovnosti i učenja! Osetićete veliku energetsku promenu a ovo će upravo biti period u kom će za vas biti najbolje da otputujete i napravite neku krupniju promenu u vašem načinu života. Idealno je i za početak novog učenja, ali komunikaciju sa inostranstvom ili strancima!

JARAC

Jarčevi će posebno osetiti ovaj mladi Mesec. Tranzitom kroz vaše polje transformacije i karme doživećete neku promenu kako na emotivnom tako i na polju finansija! Mogući sudbinski susreti. Ova vatrena energija uzburkaće vaše emocije i strasti i najbolje je da je iskoristite u uživanju sa partnerom! Mnogi jarčevi osetiće veliki poriv za trošenjem a upravo je sad najbolje ulagati ili obaviti neku veću kupovinu!

VODOLIJA

Drage Vodolije mladi Mesec 23.avgusta prolaziće vašim poljem braka, partnerstva i odnosa! Fokus ćete staviti upravo na taj segment vašeg života i osetiti mnogo više uzbudjenja i emotivnog vatrometa! Nova veza sa Lavom, Blizancem ili Ovnom, početak zajedničkog života sa partnerom, sve to je moguće ovih dana. Svoje potrebe stavićete iza tuđih, ali prijaće vam ova vatrena energija.

RIBE

Mladi Mesec sve će razbuditi pa tako i Vas! Tranzitom kroz vaše polje posla doneće vam mnogo više energije i poleta da povučete sve poslovne poteze o kojima dugo razmišljate! Očekuje vas poslovni uspeh, ali i novo poznanstvo koje vam može značiti u karijeri i u budućnosti! Sada je pravo vreme da se reklamirate ukoliko imate svoj biznis ili da preuzmete inicijativu u kolektivu ukoliko radite za nekog!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.