ŠOOK! ISPLIVAO PORNO-SNIMAK LAZARA I DAVIDA? Uključio se u emisiju uživo i OTKRIO! Ima DOKAZ -TRP*LI SE?

Ana je paravan?

Ana Korać i David Dragojević, bivši učesnici rijaliti „Zadruga“ bili su gosti voditelja Darka Tanasijevića u emisiji „Zadruga narod pita“.

Jedan od obožavaoca rijalitija „Zadruga“ uključio se u emisiju uživo, pa postavio Davidu pitanja o snimuku na kome se navodno vidi da on i Lazar Jeremić imaju intimne odnose.

– Davide, zašto zavlačiš Anu? Svi znamo da ste se ti i Lazar trp*ali! Postoji i snimak – rekao je gladalac.

Dok se Ana samo smejala, David je u šali izjavio kako nju koristi samo kao paravan, te je pozvao dotičnog gospodina da mu se pridruži u akciji sa Lazarom, pa mu je preporučio da se ofarba u plavo, želeći da mu poruči da je glup i naivan.

Dotični gledalac otkrio je i da takav snimak postoji, te da kruži pojedinim društvenim mrežama.

Voditelj Darko upitao je Davida da mu objasni famozni snimak u kom igra u tanga gaćama na jednom festivalu, ali i složen odnos sa Lazarom Jeremićem.

– To je bila torbica zategnuta, ništa ja nisam loše radio. Nisam vaspitan da budem takav. To da li je Lazar prepoznao nešto kod mene, ne znam. Bio nam je drug i to je to bilo. Baš je bio emotivan. Kad smo izašli iz rijalitija, čuli smo se i družili, to je to – rekao je David, dok se Ana smejala.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.