ŠOKANTNA ISPOVEST VLADIMIRA TOMOVIĆA! Priznao u LAJVU koje su mu namere u rijalitiju, Ognjen ostao bez reči!

A pričao je o časti!

Nakon što je Mina Vrbaški u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem saopštila da je zaljubljena u Tomovića i da bi sve uradila za njega, Ognjen Amidžiž je razgovarao sa Tomovićem, a on je šokirao svojom izjavom.

– Ja sam čast ostavio kod kuće, ovde ću da pravim harem. Juče me je ova Ivana poljubila, nisam se nadao, samo sam osetio jezik. Poljubi me i pobeže. U što mi bilo krivo, što ode, posle došla Mina, vidim da je ljuta, ja rekoh neću ja da se mešam u njihove rasprave – rekao je Tomović i dodao da će biti sa svakom ženom koja nije udata, a Ognjen ga je posmatrao šokirano, sve što je uspeo je da se nasmeši zbunjeno.

– Sve što nosi suknju dolazi u obzir, samo nek nije udata, sve su mi super, polako pravim mali harem svoj – kaže Tomović i dodaje da mu je Mina draga.

– Ona je super, ja želim da joj pomognem da bude bolji čovek, ovako prijateljski i mislim da se baš popravlja, samo ne znam zašto je ljubomorna. Ma, biće to super – rekao je Tomović, a mnogi su se u studiju složili da se Tomović igra sa ovim ženama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.