ŠOK TVRDNJE: Miki pretukao i NJIH DVE dok kamere nisu snimale: Iživljavao se 2 sata nad njom, a onda…

Dačl ije ovo moguće?!

Vladimir Tomović sa zadrugarima komentarisao je ljutog rivala Mikija Đuričića, koji je zbog agresivnog ponašanja i fizičkog nasrtaja na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović bio izbačen iz rijalitija.

Dok su zadrugari komentarisali, on je žestoko osudio Mikijevo ponašanje, a potom ga brutalno izvređao i optužio ga za batine koje gledaoci nisu imali prilike da vide.

– Vidi, ljudi kad dožive situaciju, povuku se. On je iz čista mira udario Tomu. Svi ovde ćute, niko da osudi! Smrad jedan smrdljivi iz Kupinova. P*čka jedna! Nek se sad kod kuće leči! Svi su ga se plašili! Suzanu je dva sata u rehabilitaciji maltretirao, jer je rekla da bi volela da se ja vratim. Dalilu je tako noukautirao pesnicom, da ju je ubio. Ružicu isto. On njih ne udari šamarom, što je isto užasno, nego uzme pesnicom iz sve snage. Ološ jedan smrdljivi – govorio je Tomović optuživši Mikija za nasilje.

Dok je Miki boravio na velelepnom imanju pričao je o sukobu sa Tomovićem, a kao razlog naveo je devojku koja je bila okidač za njihovo neslaganje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.