Snajku sam ti k*ro u b*lju, keva mi tvoja pisala… Brutalna rasprava Filipa i Dragojevića, pokazao „PONOS“

Haos u Zadruzi…

Filip Mijatov nastavio je tokom noći da se svađa sa Davidom i Dejanom Dragojevićem. Tom prilikom pljuštale su uvrede, a onda su Dejan i Dalila odlučili da prate Filipa po celom imanju, nakon što su ga probudili.

Tokom svađe Filip Mijatov je čak i pljunuo Dejana u lice, kada su se unosili jedan drugom u face, a spominjali su i Anu Korać.

– K*rao sam ti snajku, čuo sam ti se sa majkom! Mater ti j*bem u pi*ku! Legao sam da spavam, budale me probudile! Mogao bih da te k*ram bato.. Snajka tvoja je meni pljugala!  Snajku sam ti k*ro u bulju, keva tvoja mi je pisala, sad mi još ne date da kuntam. Sad mi daješ toliku motivaciju – pričao je Filip, dok je Dalila čak išla za njim i lajala.

– Da nisi njegova izveo bih te na piće – rekao je Filip Dalili, a u jednom momentu se uhvatio za svoj „ponos“ navodeći da hoće da ga ubaci.

– Ajde skini gaće – provocirao je Dejan.

– Je l ima mesta od tabletica i za mene u tvom krevetu, ja sam ti ovako malo punačka, nisam kao te mršavice – pričala je Dalila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.