SMS poruke za pravoslavni Uskrs – čestitke za Uskrs

Uskrs ili Vaskrs predstavlja najveći hrišćanski praznik. Na taj dan proslavlјa se Isusov povratak u život — vaskrsenje. Po hrišćanskom verovanju, Hrist je vaskrsao trećeg dana posle njegove smrti, uklјučujući i sam dan smrti (prve nedelјe posle Velikog petka).

Za tu priliku pripremili smo prigodne čestitke koje su u duhu ovog velikog hrišćanskog praznika.

SMS poruke za pravoslavni Uskrs
Bog veliki i svi sveci, i svi dani i meseci i godine što dolaze, neka vašu kuću paze! Ovo je od srca želja, slavi HRISTA SPASITELJA! Srećan Uskrs!!!

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog srećniji su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je došao, napustit nas neće. Srećan Uskrs!

Svaki je kraj početak novi, nek ti se ostvare sve želje i snovi. Neka ti od sreće duša zablista srećan ti praznik vaskrsenja Hrista.

U plamenu praznika dok se iskrene želje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje. U tvom domu, zdravlja nek donese,NA ZDRAVLjE VASKRS, HRISTOS VOSKRESE!

Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte vaskrslog HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. HRISTOS VASKRSE!

Tamjan miriše i gori sveća, nek vašu kuću ispuni sreća, a dušu nek ti ispuni vera, primi u srce Hrista spasitelja. Hristos voskrese, radost donese.

Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. HRISTOS VASKRESE!

Dolazi Uskrs veselim se tome, radosno uskršnja zvona zvone. Uskrs je dan kada se svi vole, daruju i blaguju, i za porodičnim stolom mole. HRISTOS VASKRESE!

Nek u hramu bića tvoga, Vaskrsli se Gospod javi. Da te štiti, ispunjava, sa radosću i ljubavi! HRISTOS VASKRESE!

Uskrs nam dođe, uskrs nam stiže, dragom bogu priđimo bliže, nek sreća i sloga u domu ti vlada, srećan Uskrs želim ti sada!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.