SMS poruke za pravoslavni Božić

Božić je najlepši i najradosniji dan u godini za svakog pravoslavca, pa smo pripremili za vas sada veoma popularne SMS čestitke i poruke.

SMS poruke za pravoslavni Božić – Mir Božiji i Hristos se rodi!
Rana zora ponovo se rudi, najlepša pesma neka vas probudi, rodjenje Hrista neka vam donese, sreću i radost a brige odnese.

Dogoreva Badnjak sveti i polako vatra tinja, puno zdravlja, blagostanja želim dragim prijateljima. Nek Vas Bog stazom sreće vodi, MIR BOZIJI, HRISTOS SE RODI!!!

Dobro jutro kućo stara, evo 7. januara. Pod nogama škripi slama, stigo Bozić, blago nama. Nek vas Božija svetlost vodi, MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!

Badnjak se loži, a vatra plamti, zdravlje i sreća nek te prati i nek ti svako novo sutra budi radost božićnog jutra. Mir Božiji i Hristos se rodi!

Nazdravljam ti Badnje drvo, nazdravljam ga tebi prvo, nek veselje kuću krasi, od nevolje Bog nek spasi, sva divota domu tvome, to u srcu leži mome. SREĆAN BOŽIĆ!

Lepšeg jutra od današnjeg nema, ko je vernik za Božić se sprema. Srce tvoje ljubav neka vodi, mir Božiji i Hristos se rodi!

Evo opet iskre lete, raduj im se kao dete i rodjenje slavi Hrista jer je njemu duša čista. Ljubav nek ti srce vodi i neka te preporodi! Sretan Božić!

Tu gde se badnjak danas loži, u tom domu sreća nek se množi, neka srećna zvezda kroz život vas vodi Mir Božiji i Hristos se rodi!

Neka Bog u ove svete dane čuva vaše ukućane. Za rodjenje Svetog Hrista, nek u kući sve zablista. Nek vas prate naše želje – Sreća, zdravlje i veselje… Hristos se rodi!

S prvim zracima sunca nek božićno jutro dodje u tvoj dom i donese ti poklon isprepleten od sreće i veselja, i naravno zdravlja. Želim ti najljepši Božić uz ispunjenje svih želja!

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!

Hristos se rodi. Negovo radjanje neka ti ogreje dušu. Neka unese ljubav u tvoje srce, koje će te voditi do uspeha. Srećan Božić.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.