SMS poruke za Osmi Mart

Svaka se ljudska ljubav mora steći, osvojiti, zaslužiti i, uprkos preprekama, sačuvati. Samo se majčina ljubav niti stiče niti zavređuje. Pred vama su neki lepi stihovi namenjeni majkama, jer Bog nije mogao biti na svakom mestu pa je zato stvorio majke. Bliži se 8. Mart pa se zato naoružajte čestitkama za svoje majke.

SMS poruke za 8. Mart
Volim te, jer si život moj, tebi dugujem za sav uspeh svoj, ne volim ovaj osmomartovski dan jer nama je svaki poseban.

Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. SREĆAN 8. MART

Dok se zemlja bude okretala, ja cu te voleti, dok sjaje zvezde, ja ću te maziti, kad vetar duva, ja ću te paziti, kad izadje sunce, shvatićeš da te volim! SREĆAN 8. MART

Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

Srećan ti Međunarodni dan lepih uspešnih i inteligentnih žena. Ukoliko neku poznaješ prosledi dalje. Nazad ne moraš, za sebe znam!

Ispuni godine životom, a ne život godinama, i ne dozvoli da te uz osmeh i poklon prevare u trenu i samog osmog marta cene kao ženu! Srećan 8. mart.

Sa osmehom anđela, sa srcem borca, najlepše stvorenje velikog tvorca, nežna kao srna, jaka kao stena, jedinstveno biće zvano – žena! Srećan Vam, drage moje 8. mart!

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim od samog starta, alI najviše na dan osmog Marta.

Majko, hvala ti za život i lepote ovog trena, volim te beskrajno, srćan ti Dan žena.

I da se svet menja, i da se svet ruši jedina si žena u srcu i duši. SREĆAN 8. MART

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.