SMS poruke za Novu Godinu

Bilo je previše trenutaka u 2019. godini kada sam te živcirala, naljutila i smetala ti… samo da te obavestim da to planiram činiti i u 2020. Sretna Nova!

Gledam kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj najlepših snova.

Kad se ponoćne svetiljke ugase i oglasi se godina Nova, s tobom biti neću, ali ću biti među onima koji ti žele ljubav, zdravlje i sreću!

KAD ponoć odsvira ura svaka i hiljade čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi…

Kada dvanaest zvona odjeknu u noć, a strelice se dve uliju u jednu, kada se godine dve u jednu spoje sreću, radost i ljubav želje su ti moje!

Verovatno će i ponoć proći kad će vam naša čestitka doći na njoj ce pisati slova, SREĆNA VAM GODINA NOVA…

Prosule se širom sveta sjajne boje vatrometa u spektru tih najlepsih boja želje su moje ispisale slova SREĆNA TI I RADOSNA GODINA NOVA !

-U ovim satima kad 2014-ta stoji pred vratima i svi zadnje minute broje, sa tobom su misli moje! Puno zdravlja, ljubavi i mira, od SVEG SRCA, Srećna Nova!

-Kada Nova 2020 u tvoj dom stupi neka vrata svakoj nevolji zalupi, neka radost tebi i tvojoj porodici zablista i kroz život nek vas prati samo sreća čista.

Lepota… Radost… Snovi… Istina… Mašta… Ljubav… Vera… Poverenje… Drugarstvo… Prijateljstvo… Neka ti ovo bude početak godine nove!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.