SMS poruke za dan zaljubljenih

Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno,niko nikome ne šalje poruke ovako kasno.To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo…

Ako si daleko ništa ne smeta, večna ljubav ostaje i da si nakraj sveta.

UZ ČAŠU DOBROG VINA, UZ SVETOG TRIFUNA I VALENTINA ZELIM TI VIŠE LJUBAVI NEGO ŠTO IKO IMA!

Jedino ti znaš šta mi treba, tvoj topli osmeh i ljubav do neba. Jedino ti možeš to da mi daš, zato te i volim, samo da znaš.

Kad voliš nekog moraš i da patiš, kad izgubiš ljubav želiš da je vratiš, zato čuvaj ono što svim srcem voliš i da ode nemoj da dozvoliš.

Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno,niko nikome ne šalje poruke ovako kasno.To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo…

Snegovi su počeli da veju, ti dodji da te moje ruke greju, i kad košava počne da duva, tebi će biti toplo jer te moja ljubav čuva.

Kad se sretnu oči naše, spustiću pogled dole, neka ti bude jasno da te moje oči vole, teram te od sebe, sa sobom se borim, želim da te mrzim a prokleto te volim…

Kada bi se neko ponudio da mi ispuni 1001 želju, prva bi bila da me voliš, a ostalih 1000 da mi se ispuni prva.

SMS čestitke (stihovi) voljenoj osobi za Valentinovo, Sveti Trifun

Oprosti! Priznaću ti nešto. Neću te voleti večno. Ne ljuti se, ni zivot nije večan. Voleću te jedan mali deo večnosti, onaj mali koliko traje moj zivot…

Gde si moje medeno, bez tebe sve je ledeno. Čuvam poljupce samo za tebe, želim te odmah kraj sebe. Imam ti nešto reći, kratko u dve reči, a one glase: volim te.

Ako bi nekad neko ukrao Suncu sjaj sa neba; tvoje bi oči bile jedino svetlo koje mi treba.

Vece je proslo, opet ce doci. Lep je zivot i to ce proći! Mislim da te volim, ali to nije sve. Evo, još jednom: „VOLIM TE!“

Lako je voleti onog koga si sreo. teško je zaboraviti onoga koga si voleo!

Znaš tako mi je teško, tako bol je jak kad umesto tebe samnom spava mrak…a jos veći bol je što zovem te u snu i očekujem blagi dodir a ti nisi tu!

Ne traži od sunca da uvek sja – ne može, postoji noć. Ne traži od čoveka da živi večno – ne može, postoji smrt. Ne traži od mene da ne volim – ne mogu postojiš TI!!!

Nekad je teško naći reči, jer onih pravih tako je malo, a zar su uopšte i one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.