SMS poruke i čestitke za pravoslavnu Novu godinu

Poruke za pravoslavnu Novu godinu, se ne šalju ništa manje nego za druge novogodišnje praznike.

Mobilni operateri u januaru trljaju dlanove, jer se broj sms poruka koje se pošalju radi čestitanja višestruko uveća, a tome svakako doprinosi i srpska Nova godina.

Sms poruke ovom prilikom šalju pretežno ljudi koji su u srcu patriote, a mnogi od njih i ne priznaju ,,univerzalnu” Novu godinu koja se slavi 1. januara.

Bilo kako bilo, praznici su vreme kada svi treba da se radujemo i volimo, pa zašto ga ne obeležiti nekom prigodnom čestitkom koju ćemo poslati prijateljima, susedima, kolegama, momku, curi, rodbini …

Evo nekih lepih poruka i čestitki za pravoslavnu Novu godinu.

 • Oj narode Srpski slavni, narode moj pravoslavni, slavi danas nek se znade da za SRPSTVO ima nade. Nek se čuje pesma, graja nek nas vera večno spaja. Srećna vam pravoslavna Nova godina.
 • Ako si u srcu Srbin pravi, neka se večeras Srpska slavi, budi ponosan i gore glavu za krst časni i srpsku slavu. Srećna vam srpska godina nova, neka vam bude kao iz snova.
 • Nova je godina vreme za slavlje, a je ti želim dobro zdravlje. Ostvari svaku svoju želju, život provedi u veselju a sve što ti srcu nemir stvara nek ti odnese godina stara. SREĆNA PRAVOSLAVNA.
 • Snage u srcu, u duši volje, molim se Gospodu da bude bolje, da narod srpski niko ne gazi, uvek da hodamo po pravoj stazi. Molim se za našu braću po veri, za dobre ljude, pa čak i zveri. Uzdam se uvek u veru slavnu i zato slavim Pravoslavnu. Srećna srpska Nova.
 • Što je bilo uvek biće, Srbin slavi i slaviće; običaji to su davni, a mi Srbi pravoslavni, tradiciju nastavimo i potomstvu ostavimo. Neka slavi ko god može, pomozi im Hriste Bože. Srećna srpska Nova.
 • Dok čestitku šaljem ovu, PRAVOSLAVNU čekam novu, i krstim se sa tri prsta da nam bude vera čvrsta, i u ime pravoslavlja, srećna Srpska, puno zdravlja!
 • Ja sam Srbin, s tim se dičim jer na pretke svoje ličim, i godinu Srpsku slavim, tradiciju da nastavim. Ko je slavi ovog dana, Bog ga čuvo od dušmana, i svaku mu sreću dao i od zla ga sačuvao. Srećna srpska Nova.
 • Jedan starac meni reče, slavi sine ovo veče, a zbog sreće i zbog zdravlja i našega PRAVOSLAVLJA. Neka znade ko god nije da si SRBIN iz SRBIJE. Srećna Nova godina.

Ljubavne poruke za dečka ili devojku

Ukoliko šaljete poruku voljenoj osobi, verovatno će u vašim čestitkama biti manje patriotizma, a više ljubavi i romantike. Za momka ili curu pošaljite neku od priloženih poruka, ako želite da im čestitate pravoslavnu Novu godinu:

 • Mnogo ljubavi, sreće i lepih snova neka ti donese godina nova, sve sto ti bol i mržnju stvara neka nosi godina stara. SREĆNA NOVA PRAVOSLAVNA!
 • Kad sat stane usred noći, ruku ti pružiti neću moći jer pisaću poruku ovu: da ti poželim sretnu pravoslavnu Godinu Novu…
 • Od kad je sve počelo, od kad te volim, za našu sreću se molim. Ne postoji ništa što će naša srca razdvojiti jer ljubav će nas i u Novoj pravoslavnoj spojiti. Srećna Nova godina!
 • Prošla je još jedna godina, proćiće ih još puno a ja ću te i dalje voleti neizmerno i slepo. Hvala ti na svemu što činiš za mene. Srećna pravoslavna Nova godina.
 • Tako je lepo voljen biti, tako je lepo u tvom zagrljaju se buditi. Hvala ti što postojiš prelepa moja, zauvek sam tvoj jedina sudbino moja. Srećna srpska Nova godina.
 • Da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Sa mnom kraj sebe … Srećna Nova PRAVOSLAVNA!!!
 • Volim te kad se smeješ, volim te kad hodaš, volim te kad pričas, volim te kad sediš, volim te kad pevaš, volim te kad sanjaš, volim te kad ćutiš… Ma, volim te više nego sto slutiš! Sretna Pravoslavna!!
 • Primi ovu poruku od osobe koja je romantična, pomalo praktična, za ljubav fantastična, koja nekad zaboravi na sebe, ali UVEK MISLI NA TEBE! Srećna Nova godina.
 • Ti si moja najveća ljubav, ljubav koja greje i sija poput Sunca, ljubav koja leti s jednog kraja do drugog i koja na kraju stiže do tvoga i moga srca. Volim te, srećna srpska Nova godina.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.