SMS poruke, čestitke za 18-ti rodjendan (punoletstvo), drugu, drugarici, sestri, bratu…

Svaki rođendan je poseban i drag, ali je osamnaesti iznad svih. To je granica izmeđe detinjstva i sveta odraslih, između nestašluka i odgovornosti. Ovaj svet ponekad i nije baš prijatno mesto, i potrebno je vreme prilagoditi se na njega, zato je svakom mladom čoveku kada dođe do ovog doba potrebna podrška.

Pošaljite svome, bratu, sesti, drugu ili drugarici neku od SMS poruka koje smo spremili za vas i na taj način im poželite ulazak u svet odraslih.

Najlepše SMS čestitke za punoletstvo
Osamnaest godina i nije malo, za sve što je u njih stalo, druženja, škole, igre bez kraja, ljubavi, čežnje, zagrljaja. Nije to kraj, igra tek kreće, želim ti zdravlja i puno sreće. Srećno punoletstvo!

Molim te da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti, i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Srećan 18-ti rodjendan!

Srećan 18. rođendan! Dobro došao u svet odraslih. Ovo je potpuno lud svet, pun grešnika i svetaca. A ti ćeš se savršeno uklopiti.

Danas misliš sve je lako, veruj da nije sve baš tako, puno nevolja od danas kreće zato ti želim zdravlja i sreće i sve lepo život što daje da ti nikad ne nedostaje.

Želim ti hrabrost da zgrabiš sve mogućnosti koje će doći do tebe. I istrajnost da živiš svoj život punim plućima. Srećan 18. rođendan!

Niko ne zna šta mu život sprema, al boljih godina od ovih nema. Spremi se jer kreće avantura nova, želim ti život kao iz snova. Srećan 18. rođendan!

Da voliš i imaš; Da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, da tvoje srce ne poznaje tuga, to ti je želja od tvoga druga. Srećan 18. rodjendan!

U toplini sunca, najvećeg sjaja, tvojoj sreći nek’ ne bude kraja. Radost i sreća nek’ ispune tvoj dan, uz najlepše želje za rodjendan! Srećno punoletstvo!

Najlepše godine možda su sada, nećeš zauvek ostati mlada, kroz život srce neka te vodi a sve što želiš da se i dogodi. Srećan 18. rodjendan!

Mudrost se samo iskustvom stiče, prijetelj nije svako ko ti kliče, čuvaj se ljudi i svih zala, i zapamti, od danas više nisi mala. Srećan 18. rodjendan!

Čak i ova mladost ima svoje mane, ukoliko uzaludno trošiš svoje dane, izađi u svet budi uvek sretan i nek te ne brine što si punoletan. Sretan 18. rodjendan!

Život je lep ko ume da živi, a za svoje greške drugoga ne krivi. Budi uvek poseban i svoj sve najlepše želi ti brat tvoj. Srećan 18. rodjendan!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.