SMS čestitke (poruke) za Uskrs – Srećan Uskrs

Poruke za uskrs – Uskrs je najveći hrišćanski prznik kojim se proslavlja Hristov povratak mežu žive – vaskrsenje, njime se izražava radost zbog konačne pobede Božjeg sina Isusa Hrista nad smrću i progonstvom.

Ovih dana ljudi su raspoloženi i srećni, jedni drugima čestitaju ovaj veliki praznik. Za ovu priliku pripremili smo SMS čestitke za Uskrs 2020 godine.

SMS čestitke za Uskrs
Ja se danas tiho molim, za sve one koje volim, za spas, zdravlje, sreću svaku, da pronađu put u mraku. Tražim danas blagoslov od Boga, za tebe i bilžnjeg tvoga. Hristos voskrese!!!

Od Uskršnjih blagih dana da osetiš sreću pravu, a sve loše, bolne stvari da prepustiš zaboravu, da te prati milost Boga i tebe, i svakog tvoga. HRISTOS VOSKRESE!

Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja, naka Gospod u vaselju ispuni vam svaku želju, zdravlja, sreće, blagostanja za gešnike pokajanja. Hristos voskrese!!!

Vaskrs evo nama stiže, spasenje je nama bliže, pravoslavci širom sveta srećan Vaskrs na mnogaja leta. HRISTOS VOSKRESE!

U srcu nosi vaskrslog Boga,
da mudrost njegova snagu ti podari,
želim ti sreću za svakog tvoga,
i sve što poželiš da se ostvari.

U vreme praznika dok se iskrene želje roje, Bog nek blagoslovi i sačuva tebe i sve tvoje. U tvom domu, zdravlja nek donese, u zdravlje Vaskrs, Hristos Vaskrese!

Kad se zorom crkvena zvona jave, srećni nek` su svi što slave, vaskrsloga Hrista Boga kao višnjeg oca svoga, ja se molim dragom Bogu za napredak i za slogu. Tamjan neka zamiriše sve nevolje nek izbriše. Hristos Voskrese.

Dobro jutro vama svima,
što vas u toj kući ima,
da ste veseli, živi, zdravi
da se uvek Vaskrs slavi!
Neka Vam kuća srećom blista
i slavite večno Hrista!
HRISTOS VASKRESE!!!

Miriše tamjan i gori sveća, kuću neka ti ispuni sreća, dušu nek ti ispuni vera, u srce primi Hrista spasitelja. Hristos voskrese, radost donese!

Sve što želim za sebe i svoje, želim i za sve prijatelje moje, sve nevolje, patnje muke, nek prestanu, nek nestanu. Zdravlje kućom nek vam kruži, nek vas dobra sreća služi. Hristos Vaskrese!

Jutro belo već se rudi, zdravo bili dragi ljudi. Da ste mi svi živi i zdravi, da se Uskrs večno slavi. Nek vas božja mudrost vodi i neka vas preporodi. Hristos Voskrese, Srećan Uskrs.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.