Slušajte šta vam bebe „pričaju“

Bebin plač ima svrhu i to je jedini način da vam ona iskaže svoje potrebe.

Stručnjaci kažu da je plakanje uvijek poziv upomoć. Naime, bebe imaju vrlo ograničene mogućnosti privlačenja pažnje, a plač je bitan faktor kojim skreću pažnju na svoje potrebe.

Ako poslušate bebu i obratite pažnju na to kada i kako plače, počećete da otkrivate zašto je vaša beba uznemirena prema tonu njenog glasa . Većina roditelja nakon nekog vremena može da prepozna značenje plača po visini glasa, tonu i upornosti. Stručnjaci se slažu da bebin plač nikako ne treba da ignorišete. Ako ne reagujete, beba gubi povjerenje u vas.

Normalno je da roditeljima bebin plač nije prijatan. Neke bebe mogu plakati i do tri sata dnevno. Kada isprobate sve – od hranjenja, nošenja, menjanja pelena, kupanja u toploj vodi – i čini se da ništa ne pomaže, učinite bilo šta da biste svoju frustraciju zadržali pod kontrolom. Prvo kontrolišite sebe, a tek onda pokušajte „kontrolisati“ dete.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.