Slonovsko pamćenje: Ova tri horoskopska znaka nikad ništa ne zaboravljaju

Njihovo pamćenje je nevjerojatno. Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, čime dokazuju da nikada neće zaboraviti ni kako ste se prema njima odnosili u kojem trenutku.

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju najbolje pamćenje od svih.

Djevica

Djevice zbog svoje besprijekorne organizacije uvijek sve zapisuju i bilježe te tako dodatno “utvrđuju gradivo”. One nikada ne zaboravljaju što su gdje stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje jer zbilja pamte sve.

Jarac

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvrijedili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti – varate se. No osim toga, Jarčevi su, poput Djevica, izuzetno organizirane osobe pa računajte na to da vam neće zaboraviti rođendan ili kavu dogovorenu i nekoliko mjeseci unaprijed.

Škorpion

Škorpioni vole brusiti svoju sposobnost pamćenja čitanjem i rješavanjem igara poput sudokua. Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, no zbog visoke razine emocionalnosti skloni su i opraštanju. Na radnom mjestu Škorpion je direktorov miljenik jer zna da mu uvijek može prepustiti sav posao bez straha da će nešto zaboraviti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.