SLOMIO SE ZOKI! „Srce hoće da mi pukne!“ Zavapio kada je PRODUKCIJA uradila OVO, plakao kao malo dete!

Haos!

Zoki Šumadinac je definitivno jedan od zanimljivihih igrača trenutno u Zadruzi. On je nedavno izašao iz Zadruge zbog lečenja, jer podsećamo da on ima probleme sa srcem.

Ipak, Zoki je uspeo da pobedi ovaj problem i vrati se u Zadugu.

Međutim, izgleda da mu je povratek teško pao jer mu veoma nedostaje njegov sin. Zbog toga se sinoć u toku žurke, osamio i u samoći plakao, a onda se i obratio svom sinu.

– Dušo moja draga, nemoj taju da zaboraviš, a ja ću doći čim budem mogao. Jedva čekam da te zagrlim ponovo, tako mi fale tvoje ruke. Jao šta sam uradio, šta sam to uradio – govorio je Šumadinac grcajući u suzama.

Zatim je čuo pesmu sa žurke koja ga je pogodila.

-Jao, ja ne mogu, srce hoće da pukne. Jao gde ovu pesmu puštate, jao – zapomagao je Zoki, a onda je pevao pesmu „Sine moj“.

Podsećamo na vest od sinoć, a koja se odnosi na Zokija Šumadinca. Naime, njegova saradnica je progovorila o tome kako je Zoki zaradio novac, za stan i apartman koji ima na Zlatiboru. Naime, ona tvrdi da je Šumadinac vrhunski prevarant i da se bavi nadrileksrstvom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.