SLIKALI SE U KUPATILU: Ovo je novi dečko Dragane Mitar?

Posle burnog razvoda…

Turbulentni život Dragane Mitar je bio jedna od glavnih tema protekle sezone „Zadruge“, a ona je, naposletku, imanje u Šimanovcima napustila kao slobodna žena.

Od tada se o njenom ljubavnom životu ne zna takoreći ništa, ali je nekadašnja zadrugarka sada podgrejala glasine da joj je konačno krenulo na ljubavnom planu.

Naime, Dragana je objavila fotografiju iz kupatila na kojoj joj društvo pravi muškarac čije je lice prekrila emotikonom, ne bi li zaštitila njegov identitet.

Na sve to, Mitrova je, u opisu ovog prizora, dodala emotikon srca, a pratioci na društvenim mrežama su je odmah zatrpali pitanjima da li je u pitanju novi emotivni partner, budući da je logično da prijatelju ne bi krila identitet.

Dragana je ostala do kraja misteriozna i nije otkrila o kome je reč, ali izvesno je da još dugo neće moći da sakrije svoju ljubav ukoliko je ponovo zaljubljena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.