Slađana Ivanišević

Slađana Ivanišević je rođena u Sarajevu 06. oktobra 1981. godine. Sa porodicom se doselila u Novi Sad gde je pohađala nižu muzičku (odsek za klavir) i srednju muzičku školu (na odseku za solo pevanje). Studirala je u Beogradu na Akademiji za sport i diplomirala stekavši zvanje trenera fitnesa. Školovala se i na BK univerzitetu, smer menadžment u sportu.

Slađa je veoma uspešna takmičarka u sportskom plesu, u latino-američkim plesovima, standardnim plesovima i u šou-densu. Učestvovala je na mnogobrojnim takmičenjima širom zemlje i sveta sa kojih nosi nebrojene nagrade i priznanja. Mediji su pisali o vestima da je trebala da se nađe u rijaliti šou Survivor VIP, ali joj je samo nekoliko dana pred odlazak na Filipine učešće otkazano.

Slađana Ivanišević je zajedno sa koleginicom pevačicom Jelenom Mrkić odlučila da oformi grupu NS Lejdis i da na taj način nastupaju zajedno i prikupljaju simpatije publike. Slađini hitovi su već vrlo poznate numere Neopisivo i Pet minuta.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.