Škorpija proniče pravo u LJUDSKU DUŠU, Strelac je živi DETEKTOR LAŽI! Koja je vaša SUPERMOĆ?

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga
Prema tipičnim osobinama i afinitetima, svakom znaku možemo pripisati jednu supermoć!

Ovan – neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli da budu superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve samo da bi dobili to što žele.

Bik – supersnaga

Ne kaže se uzalud “jak kao bik”. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomljivi!

Blizanci – mentalno “snimanje”

Pripadnici ovog znaka u svetu superjunaka bi bili oni koji imaju neverovatnu sposobnost da upiju ogromne količine informacija za neverojatno kratko vreme. Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova mentalna energija i kapacitet mozga su pravo čudo.

Rak – moć saosećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni da shvate i razumeju gotovo sve ljudske motive oko sebe, mogu da se povežu sa svakim emotivnim stanjem i uopšteno uspostave vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Lav – gospodar vatre

Njihov “žestok” temperament udružen s moći koju dobijaju od Sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni vatru mogu da stvore ni zi čega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom ugase, plamenom zaštite svoje bližnje ili obasipaju neprijatelje ako im se približe.

Devica – ljudski tornado

Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu da uvedu pometnju u svoju okolinu i “poremete” ih kao tornado, koji je otišao pre nego što je objasnio što je hteo – ali budite uvereni da je to i dobio.

Vaga – menjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposobnost – moć prilagođavanja. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju da menjaju oblike i prilagode se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta njihova moć im omogućuje da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Škorpija – proniču u dušu

Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu “čitanja” tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči da procene njihova osećanja ili bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

Strelac – detektor laži

Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako “izvlače” istinu iz nekog. Zato bi oni u svetu superjunaka definitivno bili ljudski “detektor laži”, ali do istine ne bi došli zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sagovornika zavedu i nateraju da sam kaže svoje prave namere.

Jarac – upravljač mislima

Pripadnike ovog znaka krasi neverojatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu da upravljaju drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i sprovedu volju Jarca u delo.

Vodolija – nestajanje

Pripadnici ovog znaka bi u svetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost nestajanja omogućuje im da “oblete” svet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz neverovatne situacije..

Ribe – tvorac svetova

Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u stvarnom svetu su poprilično neverojatne, tako da bi oni kao superjunaci bili tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nemaju granica pa bi lako bili vladari scenarija poput “Matrixa” ili futurističkih svetova po svojoj volji.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.