Školska tabla kao dekor u enterijeru

Školske table su se u posljednjih nekoliko godina ugodno smjestile u enterijere. Međutim, ne radi se o klasičnim tamnozelenim školskim tablama kakvih se sjećamo iz perioda školovanja, nego o crnoj boji za table koju samostalno možete nanijeti na zid ili komad namještaja – ovakva dekoracija je lijepa, moderna i svestrana.

Table odlično izgledaju u bilo kojoj prostoriji, ali u kuhinjama i dječjim sobama jer tamo, osim dekorativne, mogu biti i praktične – mališani će crtati po zidovima, dok će u kuhinji odlično poslužiti kao podsjetnik šta treba da kupite u prodavnici.

KAKO SE NANOSI BOJA ZA TABLU?

Prvo treba da odredite površnu u domu na koju želite nanijeti boju. Zatim osigurajte površinu ljepljivim trakama kako biste se unaprijed osigurali od neželjenih neravnih područja. Većina boja nanosi se u nekoliko slojeva, između kojih treba da čekate nekoliko sati kako bi se sloj osušio. Kada nanesete posljednji sloj, ostavite ga da se suši 24 časa, a zatim ste spremni za crtanje i pisanje.

ŠTA I KAKO PISATI ILI CRTATI NA TABLU?

Motivacione poruke, citati, korisne informacije za ukućane ono su što možete napisati na tabli, a ako ste vješti s kredom možete i crtati. Pisanje i crtanje po tabli može biti jako zabavno, pogotovo kada znate kako napraviti zanimljiva dekorativna slova.

U KOJU IH PROSTORIJU UKLOPITI?

Boju za tablu možete uklopiti u bilo koji ambijent. Odaberite stil koji vam se dopada i u skladu s njim ukrasite zid u sobi. Kada je riječ o trpezarijama, ponekad nedostaje prostora za zabavu i kreativnost. U suštini, najbolja stvar u vezi sa školskim tablama je njihova kreativna strana, budući da će vam omogućiti da izrazite umjetničku crtu na zanimljiv način. Osim toga, crteže možete mijenjati kad god želite i tako vaš dom učiniti svaki put drugačijim. Ovakvu podlogu možete staviti i u kuhinju umjesto zidnih pločica – premazi su otporni na habanje i ne propuštaju vodu, a lako se održavaju.

Najviše od svega dječje sobe bi trebalo da budu odraz zabave i kreativnosti, tako da u nju treba da unesemo što više zabavnih elemenata. Na primjer, sve zidove u sobi ofarbati bojom po kojoj se može pisati kredom. Ovdje možete koristiti i kredu u boji i tako sobu učiniti interesantnijom.

MOŽE LI SE OVA BOJA STAVLJATI NA NEŠTO DRUGO U ENTERIJERU OSIM NA ZID?

Boju za tablu možete nanijeti bilo gdje. Na primjer, možete uzeti stari okvir za slike i unutrašnjost prebojiti bojom za tablu. Tako ćete dobiti origilanu tablu na koju ćete uvijek moći nacrtati ili napisati nešto drugo, zavisno od raspoloženja. Takođe, možete prebojiti stolić na kojem crtaju mališani kako bi mogli svoju kreativnost izraziti i izvan papira.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Military look Ove jeseni u centru pažnje

Pročitaj →

Dete se postidi svojih roditelja

Pročitaj →

Anticelulit tretman Novi

Pročitaj →

Da izgledate seksi, ali ne i jeftino

Pročitaj →

biljka lek za celo telo!

Pročitaj →

Greške zbog kojih vaš dom izgleda prenatrpano

Pročitaj →

ishrana Idealna za tinejdžere

Pročitaj →

Uštipci mekani kao duša

Pročitaj →

Bebu Razveselite masažom

Pročitaj →

Tragično podnose RASKID

Pročitaj →

Žene mislie da je NEUHVATLJIV, ali muškarce rođene u OVOM ZNAKU pale devojke KOJE GA NE PRIMEĆUJU

Pročitaj →

Tri horoskopska znaka sa kojima vam veza NIKADA NEĆE USPETI

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.