Skidanje vudu magije

Kada je osoba pod vudu magijom ona to u početku ni ne primećuje. U početku nema nikakvih naznaka ili simptoma. Vudu magija se pravi uglavnom preko delova odeće, predmeta ili delova tela (kose, noktiju, kože..)

Svi dobro znamo da je jedna od glavnim asocijacija kada se spomene reč vudu magija vudu lutka pomoću koje se iglom i krvlju nanosi zlo i bol osobi za koju se radi. To i jeste tačno i ovakve obrede rade vudu sveštenici, koje često angažuju osobe za zle tretmane, kako bi naudili nekoj osobi.

KAKO NAPRAVITI VUDU LUTKU?

Vudu magija je veoma opasna i brutalna da tako kažem i jedna je od najjačih magija. Najjaču vudu magiju prave afrikanci tj. afrički sveštenici iz plemena. Meni se veoma često javljaju osobe sa simptomima vudu magije i kod ovog problema radi se tretman skidanja vudu magije kao i zasštita od vudu bajalica i magije.

Zato ako imate simptome probadanja, čestih neprilagođenih bolova i glavobolja (nalik kao da to neko radi sa lutkom i iglom, obavezno mi se javite za pomoć dok ne bude prekasno i ne dođe do najgoreg ishoda!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.