SKANDALOZNO!Ludačka vožnja Ace Lukasa – jurcao kroz centar Bg-a pa se SLUPAO!

Pevač voli da nagazi!

Pevač Aca Lukas poznat je kao nesavestan vozač, a najnoviji snimci nastali u centru Beograda svedoče o njegovoj navici da vozi brzo i ugrozi svoju, kao i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Folker je išao Takovskom ulicom u želji da se uključi na Bulevar kralja Aleksandra, ali neprilagođenom brzinom, pa je udario u ivičnjak koji razdvaja dve trake pomenutog bulevara.

Na slikama i snimku do kojih je došla redakcija lista Srpski telegraf jasno se vide oštećenja BMW od udarca u ivičnjak. Pevač je nakon nezgode nastavio da vozi još nekih 100 metara i zaustavio se na prvom semaforu na koji je naišao gde je fotografisan kako izlazi iz kola i gleda u ogrebotine i ulibljenja koja su nastala prilikom tog nesrećnog slučaja.

Nakon toga je ušao u kola i ponašao se kao da ništa bilo nije i nastavio vožnju. Međutim, nasilnoj vožnji tu nije bio kraj. Nakon toga on je velikom brzinom krenuo i prešao kroz tri trake do tramvajskih šina, preko kojih je prošao velikom brzinom, a zatim je prošao kroz crveno u trenucima kada su se svetla na semaforu menjala. U istom maniru nastavio je u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, Lukasu nije prvi put da mu se ovakve stvari dešavaju. Protekle zime je takođe imao sličnu situaciju u kojoj je kolima udario u zadnji deo autobusa. Tom prilikom je pevač razvalio retrovizor. Izašao je iz džipa, pokupio razvaljene ostatke, pa otišao svojim putem. Vozač autobusa obavestio je nadređene, a izjavu je dao čovek koji je na licu mesta prepoznao Lukasa. U nenamernom čukanju nije oštećen autobus, već Acin auto, tako da pevač nije imao šta da plati i nije odgovarao, a i na taj način se izvukao iz neprijatne situacije.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.