SKANDAL TRESE PORODICU RADANOVIĆ!? Nakon što je Sloba PREVARIO Kiju u rijalitiju, USLEDILO nešto još GORE!?

Roditelji mu žive u strahu!?

Roditelji pevača Slobe Radanovića, navodno su neutešni jer su preko medija saznali da je njihov sin Sloba navodno u vezi sa udatom ženom i majkom dvoje dece.

Oni su navodno pozvali pevača da ga pitaju o čemu se radi, a on im je samo rekao da se sa njom druži. Ipak, svaka nova vest koja izađe o Slobi i ovoj udatoj ženi, dodatno uznemiri njegove roditelje.

– Draginja i Dušan su očajni, Dušan samo ćuti i gleda u jednu tačku, a Draginja, jadna, kuka na sav glas. Rekla je: „Raspuštenica nam neće ući u kuću. Sve može da se dogodi, ali da je primimo pod naš krov i u našu skromnu kuću i čestitu porodicu, e to ne može. Ta hoće da se uvali sa dvoje dece našem dobrom Slobi, koji osviće u kafani i peva da bi nešto stvorio. On treba da gleda njenu decu, koju je izrodila sa nekim kriminalcem i još da se naš sin plaši osvete tog čoveka – otkriva navodno kućni prijatelj za Srpski Telegraf.

Sloba je s toga, kako ovaj mediji piše, roditeljima zabranio da čitaju novine.

– Sloba je dobar dečko, dobar sin, ali ne ume da se nosi sa situacijama koje stalno sam pravi. Prvo je namučio roditelje kada je prevario ženu u rijalitiju, to je pukla bruka i sramota po Zrenjaninu. Sad i udata žena – rekao je izvor za Srpski telegraf i dodao da je Sloba roditeljima rekao za ovu ženu, da mu je samo prijateljica i da mu prija za razliku od Kije koja je želela samo da sluša šta ona kaže.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.