Sjeverni Mjesečev čvor u 1. Južni u 7. kući

Prva je kuća posebno jako mjesto sjevernog čvora. Uvijek ukazuje na osobu koja se uspinje u životu. Osoba zahtijeva pažnju drugih, usmjerena je na samorazvoj. Linija manjeg otpora je dopustiti drugima da odlučuju o njenom životu.

Ova osoba treba proći kroz iskustva koja izazivaju sebstvo. Ovi čvorovi pokazuju prošle inkarnacije u kojima je osoba podredila svoj identitet drugima. U njoj su brak i partnerstva toliko ukorijenjeni da svoju potragu za sebstvom stalno promatra kroz oči drugih. Mora izaći iz ropstva pokušaja da zadovolji sve i utemeljiti svoj identitet kao jedinstvenu vibraciju. Treba izbjeći život u sjeni života drugih ljudi. Duša se snažno sjeća suradnje i timskog rada no svaki put kad se tome vrati guši sebe. Sada joj sjeverni čvor donosi svjesnost da je nekako izgubila svoj identitet. Mora na posljetku naučiti kako nježno postati vođa. To je krajnje teško, jer ima mnogo iskustava iz prošlih života u kojima je bila podložna. Žrtvovala je sebe da bi drugi ostvarili svoje ciljeve. Sada joj je najveći potencijal za rast etablirati sebstvo bez potpunog isključenja dobrobiti braka i partnerstva. Ne valja razviti tendenciju da se bude previše nametljiv. Znak u kojemu je južni čvor pokazuje kako se je ova osoba u prošlim inkarnacijama podređivala drugima. Znak u kojemu je sjeverni čvor pokazuje kako sada može uspostaviti svoj identitet.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.