Siva haljina – odevni komad koji nikada neće izaći iz mode

Siva haljina je „must have“ u  garderobi svake moderne žene.

Postoji bezbroj modela, ali haljina u sivim tonovima je klasik koji je idealan ua posao, izlaske, izlete… Siva haljina trebalo bi da zauzme počasno mesto u ormaru svakog ljubitelja minimalizma – jednostavna i bezvremena zameniće malu crnu haljinu svakog dana i tokom važnih izlazaka.

Siva boja ima čitavu paletu tonova – od nežne sive do najtamnijih nijansi poput grafita. Veliki izbor tonova daje ogromno polje za isticanje u kombinaciji sa drugim bojama i modnim dodacima. Siva boja može biti idealna baza za mnoge stilove. Ova boja pripada elegantnom rasponu boja povezanih sa klasičnim stilom i jednostavnom, gotovo asketskom elegancijom. Stoga nije čudno što su sive haljine kreacija kakva se obično viđaju na svečanim banketima, večerama, korporativnim događajima, kao i u svakodnevnom poslu kada  je potreban besprekoran imidž.

Siva boja se savršeno kombinuje sa mnogim drugim bojama – sa žutom, crnom, belom, ružičastom – ovo je samo nekoliko boja koje savršeno idu zajedno. Mogu se koristiti kao dodaci za sivu haljinu.

Pogledajte najmodernije sive haljine i odaberite nešto za sebe!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.