ŠIROKE SU RUKE, NE ŠTEDE NA PARAMA Od njih ćeš dobiti najskuplje poklone! 4 znaka koja su jako darežljiva!

Oni puno poklanjaju i rado će svoju poslednju paru dati svojoj dragoj prijateljici.

Oni obasipaju ljude koje vole malim znakovima pažnje, ali i doniraju novac raznim udrugama i zakladama. Oni su jednostavno najdarežljiviji horoskopski znakovi

Vaga

Vage vole harmoniju. One bi želele da su svi srećni. Osim toga, ponašaju se prema drugima kao što bi želele da se drugi ponašaju prema njima. Zbog toga rado poklanjaju svojim prijateljima skupe stvari ili im pomažu kad su u stisci s novcem. Međutim, Vage su darežljive i sa svojim vremenom. One su uvek tu za svoje najdraže te će odmah sve ostaviti kako bi bile uz svoju najbolju prijateljicu.

Strelac

Strelčevi rado uživaju u životu punim plućima. Rado puno putuju i jedu u skupim restoranima. Taj horoskopski znak je pravi gurman. Međutim, Strelčevi znaju da bi sve bilo upola manje slađe da nemaju uz sebe prave ljude. Zbog toga im nije mrsko pozvati svoje najdraže na putovanje ili im platiti večeru. Osim toga, često iznenade partnera malim znakovima pažnje i velikim poklonima za rođendan.

Lav

Lavovi rado žive u luksuzu. Ali pri tome ne žele biti sami, odnosno žele da njihovi najdraži dobiju najbolje. Ovaj horoskopski znak rado se okružuje lepim stvarima, ali ih i rado deli s prijateljima. Kada Lav kupi neki skupi komad nakita, njegova najbolja prijateljica može računati na to da on misli na nju. Lavovi nisu darežljivi samo kad je reč o materijalnim stvarima – rado će i pomoći. Pružiće ruku svakome kome je to zaista potrebno.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.