Silovao me je član porodice Ispovjest poznate pjevačice

Pevačica Glorija Estefan priznala je da je bila žrtva silovanja.

Da stvar bude jezivija, pevačica kubansko-američkog porekla, seksualno napastvovanje doživela je kada je imala samo devet godina i to od strane člana šire familije, koji je bio „cenjeni član zajednice“, a kojem je njena porodica verovala.

O ovom nemilom događaju i traumi iz detinjstva, pevačica je progovorila u emisiji „Red Table Talk“, koja se na Fejsbuku emitovala u četvrtak.

„Bio je porodica, ali ne i bliska porodica. Bio je na poziciji moći i majka me je upisala u njegovu muzičku školu, te je odmah počeo da mi govori koliko sam talentovana i kako na mene treba obratiti posebnu pažnju“, rekla je.

„Kad sam shvatila šta se događa i zapretila da ću sve reći, rekao mi je da ne mogu ništa da uradim jer mi je otac u Vijetnamu, a majku će mi ubiti ako ikome kažem“, ispričala je ona potresne detalje.

„Policija je kasnije mojoj majci rekla da je bolje da ne podnosimo tužbu zbog traume koju bi to moglo da mi nanese“, dodala je Glorija Estefan u pomenutoj emisiji, prenosi „Usa Today“.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.