Sibil Šepard: „Ja sam zavisna od seksa“

Sibil Šepard (Cybill Shepherd) se ubraja među najveće holivudske zavodnice. Lista muškaraca sa kojima je bila uključuje mnoga slavna imena, a među njima je i Elvis Prisli (Elvis Presley). Nedavno je ova plavokosa lepotica priznala da je zavisna od seksa.

„Nisam mogla da kontrolišem seksualnost. Bila sam nesposobna za monogamiju – možete to da nazovete čak i zavisnošću od seksa“, rekla je šarmantna Sibil.

Sibil Šepard se do nedavno zabavljala sa gomilom muškaraca koji su bili mlađi od nje. Jednom američkom magazinu je otkrila sledeće: „Sve su to bili mlađi muškarci, najmlađi je imao 23 godine“. Ukoliko ne znate, ova poznata glumica danas ima pedeset i jednu godinu.

Sibil ima troje dece iz dva braka i kaže da su joj oni veoma značajni u životu, čak su bili podsticaj da napravi neke važne promene. „Morala sam da prestanem da lažem i da se suočim sa svojom prošlošću“, izjavila je.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.