Šesta kuća – Fortuna Mala

Prirodni znak – Djevica
Prirodni vladar – Merkur
Bolest, slabost, patnje, nevolje. Higijena, ishrana, zdravstveno stanje. Liječnici, bolničari, medicinske sestre, njegovateljice. Podređeni i oni koji rade za nas: podređeni poslovni suradnici, zaposlenici, posluga, “majstori” (električar, vodoinstalater, zidar, mehaničar…), najamni radnici, podstanari. Uobičajeni poslovi u domaćinstvu i stvari (alati, uređaji) kojima se obavljaju, svakodnevne obaveze, rutine i navike. Radno mjesto. Kućni ljubimci i male životinje (manje od koze). Poljoprivrednici, stočari, pastiri. Državne i javne službe, sindikati, zanatska udruženja, dužnost, suština
Donji želudac, crijeva
Zapad-sjeverozapad
Ovo polje uređuje poslovni život pojedinca, radnu sredinu i njegove odnose s kolegama, suradnicima, nadređenima. Ova kuća označava rad, posao, poslovne uspjehe, borbe, napore i razna iskušenja. Osim toga, povezuje se i sa zdravljem čovjeka. Osim povoljnosti koje nudi, šesta kuća donosi i niz nelagodnosti u osobnom horoskopu pojedinca kao što su razni strahovi, naglašeni skepticizam, sramotu i razne nevolje na poslu. Zbog raznih sukoba koje može izazvati na poslu, šesta kuća u natalnoj karti se smatra i kućom podvala i neprijateljstava.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.