Sejo Boy

Sead Hamzić rođen je u Priboju na Limu 04.10.1986 godine u znaku “vage”. Plavokosa beba bila je miljenik cele familije. Detinjstvo provodi bezbrižno igrajući fudbal sa bratom i prijateljima. U Priboju pohađa osnovnu skolu, sve do drugog razreda, kada se sticajem okolnosti njegova familija seli u Berlin (Savezna Republika Nemačka). Sejo nastavlja školovanje u Berlinu, i uspeva da postigne odlične rezultate u brzom učenju nemačkog jezika. Gledajući starijeg brata koji je već pohađao muzičku skolu, Sejo odlučuje da i on sledi taj pravac i upisuje srednju muzičku skolu, koju završava sa odličnim uspehom.

Aktivno se bavi muzikom još od rane mladosti, gde sa starijim bratom nastupa u Berlinu i delom Nemačke. Svoj prvi javni nastup pamti po tome što je sa 11 godina pratio tada najveću zvezdu i svog velikog idola Šemsu Suljaković. Dugi niz godina proveo je svirajući udaraljke i pevajući prateće vokale svim estradnim zvezdama. 01.02.2005 je prekretnica u životu Seje Hamzića, kada odlucuje da snimi album i okuša se kao solo pevač. Album je nosio naziv “Hoću na tvoje rame” i izdala ga je produkcijska kuća Renome iz Bijeljine. Ono što je u početku trebalo da bude samo eksperiment,postalo je u stvari glavni adut Seje Hamzića. Pesma “Hoću na tvoje rame” postala je veliki hit i na mnogobrojnim radio stanicama popela se na sami vrh top lista. Slede i nagrade za istoimenu pesmu:

“Hit ljeta 2005” , “Hit godine 2005” , “Album godine 2005” , “Oskar popularnosti za najmladjeg izvodjaca – Sarajevo”. Pesma “Hoću na tvoje rame”, postaje najslušanija pesma u svim drzžvama ex Jugoslavije u 2006-oj godini.

01.02.2007 Sejo odlučuje da snimi i drugi po redu album “Uzimaš mi dušu nježno” koji izlazi u produkciji Hayat – Sarajevo. Pozornost publike posebno su privukle pesme “Još sam uvijek tvoj” i “Kada prođe sve”.Ponovo je Sejo napravio uspeh, kao sa prvim albumom, što mu naravno donosi veliki broj nagrada od kojih bi odvojio njemu najdraži “Bih muzički oskar 2007”

01.01.2008 Svetlo dana je ugledao i singl “Da si mi sreće donijela”, za koji je snimljen i video spot.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.