Sedam znakova da imate dobrog supruga

Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala

Savršeni muškarac ne izgleda, on se ponaša! Kada je u pitanju fizički izgled, definicija savršenstva varira od osobe do osobe. Ali u emotivnom pogledu svi mi žudimo za otprilike sličnim kvalitetama. Ovi znakovi garantiraju da imate dobrog muža ili partnera, tvrde stručnjaci.

1. Uz njega se osjećate sigurno – U društvu dobrog muškarca žena se nikad neće osjećati nesigurno. Bez obzira na to je li riječ o nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, način na koji treba da odradi neki zadatak ili osjećaje u vezi – pravi muškarac zna kako umiriti sve ženine sumnje.

2. Jača vaše samopouzdanje – Dobar muškarac nikad se neće poslužiti manipulacijama, bilo fizičkim, emocionalnim ili seksualnim, kako bi dobio ono što želi ili kontrolirao način na koji njegova draga razmišlja. On ne omalovažava. Naprotiv, svojim ponašanjem jača njeno samopouzdanje.

3. Daje vam vjetar u leđa – Dobar muškarac nikad neće ograničiti ženu u ostvarivanju svih njenih potencijala. Bit će joj najveća podrška, a po potrebi i rame za plakanje. On neće dopustiti svojoj dragoj da odustane od svojih snova. Naprotiv, bit će joj motivacija i nadahnuće.

4. Vjeran vam je – Prevara mu ne pada na pamet, bez obzira je li riječ o fizičkoj ili emotivnoj prevari. U njegovom životu ima mjesta samo za jednu ženu – vas.

5. Zna da vam je potrebno vrijeme samo za sebe – Dobar muškarac zna da je kvalitetan brak večni kompromis između dvije osobe koje imaju potrebu da odvojeno slobodno vrijeme posvete samo za svoje interese. Štaviše, on vas podstiče da odvojite vrijeme samo za sebe.

6. Daje vam prostora da budete “svoja osoba” – Ako ga zamolite za savjet, dat će vam svoje mišljenje. Ali nikada neće nametati svoje mišljenje niti očekivati da razmišljate kao on. Previše vas cijeni da bi se tako ponašao.

7. Uvijek ste mu na prvom mjestu – Na njega se možete osloniti u svim trenucima u životu – omiljena vam je osoba za proslavljanje lijepih vijesti, ali i djeljenje teških trenutaka.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

PILETINA I POVRĆE IZ RERNE

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.