Sedam i po godina tuge

U zadnje vreme vam ništa ne ide od ruke. Ono što ste ranije obavljali vrlo jednostavno, sad je postalo vrlo teško. Ljudi vas ne razumeju, na svakom koraku nailazite na poteškoće i sl… Možda se nalazite u astrološkom periodu koji se naziva Sade Sati. Pojam Sade Sati kod mnogih izaziva strah. Iako Sade Sati znači sedam i po godina, tome se često dodaje još jedna reč pa tako dobijemo izraz – sedam i po godina tuge.

Period života koji se naziva Sade Sati ili “sedam i po godina tuge” je uvek jedan od najtežih perioda kroz koje čovek prolazi. Kada Saturn uđe u 12. kuću od natalnog Meseca, osoba ulazi u Sade Sati period koji traje sve dok Saturn ne izađe iz 2. kuće od natalnog Meseca.

Saturn provede otprilike dve i po godine u jednom znaku, a ovaj period označava prolazak Saturna kroz tri znaka (12., 1. i 2. kuću od natalnog Meseca), čineći tako period od sedam i po godina.

Primer: ako je u trenutku rođenja Mesec bio u Biku, Sade sati će početi kada Saturn dotakne Ovna, a potom i Bika i Blizance.

Saturn predstavlja tamnu stranu našeg uma i u ovom period on će nešto uništiti, srušiti i zaustaviti, kako bi se stvorili povoljni uslovi za rast nečeg novog. On nas uči da smo ograničeni i kako sve materijalne stvari imaju svoj početak i kraj, da će se ono što se spojilo opet razdvojiti i da se sve vraća tamo odakle je poteklo.

Saturn je sin Sunca. Sunce je planeta dobre karme (ispravnog delovanja), a Saturn, kao njegov sin, pomaže dušama zatočenim u materijalnom svetu da dođu na taj put darme. On ne trpi besmislice i svakih 30 godina dolazi testirati šta je duša naučila. Taj period testa se naziva Sade Sati period. Kada se taj period pojavi u životu, osoba se treba radovati, jer sada će se susresti sa jednom jako zanimljivom osobom – samim sobom, onakvim kakvim je postao.

Saturn je beskompromisan učitelj koji neće tolerisati nikakav nemar ili razuzdanost svojih učenika. Kada Sade Sati dođe, Saturn će ugasiti pompu i show iza koje se skrivamo, a u ruke će nam staviti “alat” za težak rad na sebi. On je striktan, iako ponekad pogrešno shvaćen kao okrutan. Njegove su lekcije često bolne, ali i neophodne kako bismo našli naš put koji vodi iznad materije. Saturn otvara vrata koja vode u večnost, a put do tih vrata je izravan i uzak, poput oštrice brijača. Kada se osoba nađe u Sade Sati periodu okolnosti se menjaju i život postane ispunjen poteškoćama; osoba postaje nervoznija i netolerantnija; iako teško radi, novaca nikad dosta; zdravlje biva narušeno, a njena deca postanu nezainteresovana za učenje, a bračni život ispunjen svađama i nerazumevanjem.

No za sve to postoji razlog. Gospod je blagoslovio Saturna da bude onaj ko će suditi i kazniti one koji su nepošteni i okrutni. Stoga Saturn svakih 30 godina stavlja prepreke pred osobu; ispite materijalne, emocionalne i duhovne zrelosti. Nakon Saturnovog testa osoba koja je položila ispite sjaji poput zlata. Saturn joj je pomogao da postane bolja osoba stavljajući je u teške okolnosti. Saturnova škola obrazuje osobe i pročišćava njihov karakter.

Iako izgleda da je Sade Sati period nepovoljan, on je jako povoljan. Sastavljač zakona nije sentimentalan. Takav je i Saturn. Tokom Sade Sati perioda Saturn pomaže osobi da se seti koliko je puta nekoga povredila delom, rečima i mislima, koliko je puta bila neiskrena, nepoštena; koliko je puta pala kao žrtva iskušenja, nemoralnih čari, napasti i izazova. Saturn će sve uredno naplatiti i navesti nas da se pokajemo. Čim neko počne sa svojom osobnom unutarnjom promenom, Saturn će mu pomoći i voditi ga do viših ciljeva života. On uči kako nadići svoje osobne limitacije, kako dostići odvojenost i nezavisnost, koncentraciju, osećaj za detalje, disciplinu i ozbiljnost koja je potrebna kako bi osoba mogla odgovoriti na izazove života i učiniti svoj život velikim.

Kada se neko nalazi u Sade Sati Periodu, tokom sedam i po godina prolazi kroz tri dela tog perioda. Za svaki deo Sade Satija treba napraviti adekvatne i specifične rituale i mantre koje će je smiriti, ublažiti i poboljšati taj period.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.