SAZNAJTE ŠTA VAM DONOSE ASPEKTI MERKURA I VENERE: Bikovi će se pomiriti sa bivšim, a Ribe…

Planeta komunikacija, Merkur, toliko se približila Veneri u Lavu da je s njom obrazovala konjunkciju, aspekt koji pojačava uticaje obe planete. Istovremeno, obe planete ove nedelje obrazuju harmoničan aspekt sa Saturnom, simbolom prošlosti a napete sa Neptunom i Plutonom, simbolima zabluda, prevara i dominacije. Zbog ovih neharmoničnih, padaju maske pa će mnogi pokazati svoje pravo lice…

Veće su šanse i za odlazak na neko kraće putovanje, sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Intenziviraju se kontakti sa strancima, a rastu i šanse za dobitke u igrama na sreću. Budući da su obe planete u Lavu, znaku kreativnosti i sporta, sreća se smeši sportistima i umetnicima, pre svega, zbog trigona sa Saturnom, koji u prvi plan stavlja one koji će svoju karijeru krunisati značajnim uspesima i trofejima.

Ovaj aspekt utiče na sve znake, a posebno na Bikove, Vage, Ribe, Blizance i Device tokom jula i avgusta 2016.

Ovan
Konjunkcija Merkura i Venere u vašem petom astrološkom polju doprinosi vašoj popularnosti, naročito kod suprotnog pola. Moguće uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima.

Bik
Spoj vašeg vladaoca Venere i Merkura u vašoj četvrtoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost obnove veze sa bivšim partnerom. Moguć priliv novca preko kupoprodaje nekretnina.

Blizanci
Venera i vaš vladalac Merkur u trećem astrološkom polju donose nove susrete i poznanstva, pogotovo sa osobama koje studiraju, rade u medijima ili sa strancima.

Rak
Spoj Venere i Merkura u vašoj drugoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa kolegom. Veće su šanse za ugovaranje isplativih poslova, ukoliko sarađujete sa strancima.

Lav
Planeta mladosti blizu Venere u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim kod suprotnog pola. Moguć susret sa starom simpatijom. Ako ste umetnik, sportista ili radite u medijima, bićete uspešni.

Devica
Vaš vladalac Merkur zajedno sa Venerom u astrološkom polju privatnosti i tajni upozorava da emotivni život držite dalje od očiju javnosti. Očekuje vas nastavak saradnje ili nov projekat sa strancima.

Vaga
Merkur sa vašim vladaocem Venerom u astrološkoj kući društvenog života donosi vam nove susrete i simpatije. Osoba koja sarađuje sa strancima, može da vam pruži finansijsku podršku.

Škorpija
Putovanja i saradnja sa strancima mogu da imaju dosta uticaja na vaš emotivni život, pa možete da obnovite vezu sa starom simpatijom. Jedna Riba može da vam ponudi dodatni ili honorarni posao.

Strelac
Spoj vladaoca vašeg polja ljubavi i Venere u devetom astrološkom polju donosi mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima. Na nekom poslovnom putu možete da upoznate vrlo atraktivnu i harizmatičnu osobu.

Jarac
Venera i Merkur u vašoj astrološkoj kući novca i strasti, donose susret sa vrlo harizmatičnom osobom. Ako radite u medijima ili marketingu, veće su šanse za uspostavljanje saradnje sa strancima iz zemalja francuskog jezičkog područja.

Vodolija
Konjunkcija Merkura i Venere u vašem astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa mladolikom, ali zauzetom osobom na nekom javnom skupu. Moguća obnova ili proširenje saradnje sa strancima.

Ribe
Merkur, simbol flerta zajedno sa planetom ljubavi u šestoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost tajne veze sa kolegom. Bićete uspešni, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kad žena odluči otići, ništa je neće natjerati da se predomisli

Pročitaj →

I ona želi ljubav kao i sve žene – 5 stvari koje bi svaka prevarena žena trebala znati o ljubavnicama

Pročitaj →

Imate problema sa plućima? Ovaj lek pomaže

Pročitaj →

U znaku toplih zimskih kaputa

Pročitaj →

Pravila o vaspitanju koja treba da ukrademo od Japanaca

Pročitaj →

Kako da imate dugu i negovanu kosu

Pročitaj →

Savršen autfit uz senzulane preppy mini suknje

Pročitaj →

Macina trava za lecenje steriliteta

Pročitaj →

Boje koje se savršeno slažu sa crvenom bojom u enterijeru

Pročitaj →

Krem juha od brokule u 30 minuta

Pročitaj →

Jaja sa šparogama

Pročitaj →

Jednokratne ili platnene pelene

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.