SAZNAJTE ko je kakav u seksu: Mesec rođenja otkriva vaše EROTSKE MISLI

Astrologija je čudesna. Ne samo što iz vašeg horoskopskog znaka možete mnogo toga saznati, već i zato što i mesec rođenja skriva tajne o vama. Da li ste rođeni u aprilu ili maju, avgustu ili septembu… Velika je razlika!

Između ostalog, mesec rođenja može vam otkriti kakvi ste u seksu! Ukoliko vas kopka kakav će neko biti u seksu, znate koje pitanje treba da mu postavite, a evo šta kaže svaki mesec ko je kakav:

Januar
Veoma ste perverzni. Najviše volite da eksperimentišete u krevetu. Sa vama nikada nije dosadno, a seks je sve samo ne monoton. Niste sebični.

Februar
Strastveni i obožavate avanture. Seks za jednu noć za vas je veoma primamljiva ponuda, ali isto tako vođenje ljubavi sa osobom koju volite prestavlja vaš najveći užitak.

Mart
Vi najviše volite intezivan i prvržen seks. Ono što vam je možda i najvažnije jeste da vaš partner bude zadovoljan i zadovoljen. Najveći poraz za vas predstavlja ako osobu koju vole ne dovedete do vrhunca.

April
Intezivan i strastven seks i vas, takođe, opisuje. Ono što može predstavljati problem osobi koja je sa vama – partner vam dosta brzo dosadi, kao i seks sa istim. Volite da probate što više, tako da ste skloni prevari.

Maj
Vama je bitan ambijent i prostor gde vodite ljubav. Najviše uživate u seksu sa osobom sa kojom se osećate blisko i ugodno. Tada je seks vrlo senzualan i strastven. Vi se dosta trudite oko zavođenja.

Jun
Vi ste jako interesantni. Obožavate „dirty talk“ i to je ono što vas loži. Telefonski seks i seksi poruke za vas predstavljaju svakodnevnicu. Volite da isprobavate razne poze i veoma ste znatiželjni.

Jul
Vaše srce za početak MORA biti osvojeno. Samo tako pružićete partneru seks iz snova. Uvek se trudite da zadovoljite voljenu osobu i to vam je najvažnije.

Avgust
Vaš ego je lako povrediti. Uopšte ne volite da vam neko priča šta treba da radite u krevetu. Vi ste ili sebični ili velikodušni. Ono što bi bilo poželjno da naučite je da saslušate druge. Niste uvek u pravu.

Septembar
Opušteni i strastveni – to je ono što vas opisuje. Ali, to sve dolazi tek kada steknete poverenje u vašeg partnera. Tek onda u potpunosti uživate. Emotivni ste.

Oktobar
Ovde nema mnogo toga da se kaže osim da je za vas najdraži seks – romantičan i nežan, spor i senzualan.

Novembar
Vama odgovara uzajamna posesivnost. Obožavate strastveni seks, prepun eksperimenata.

Decembar
Veoma ste kreativni. Volite igranje uloga, kao i seksi priče. Vas je teže osvojiti i seks smatrate kao jednu veliku zabavu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JANUAR 2021

Pročitaj →

Kako voljeti SLOMLJENU ženu

Pročitaj →

Ne fali tebi tvoj bivši, tebi fali ljubavi

Pročitaj →

10 znakova da vam smeta gluten

Pročitaj →

Ležerni komadi odeće koji će vam zimu učiniti toplijom

Pročitaj →

Iva progovorila o prevari i raskidu!

Pročitaj →

Mina Kostić jedva sastavlja kraj s krajem

Pročitaj →

Dragana Mirković slavila rođendan

Pročitaj →

Neda Ukraden ulaže velike napore BIZNIS U KRIZI

Pročitaj →

Izvedite decu napolje i kada je hladno i kada je sneg

Pročitaj →

Upotreba Aloe Vere za negu kose

Pročitaj →

Moderni i seksi pleteni setovi za devojke sa stilom

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.