SAVREMENA KUĆA SA PODZEMNIM BAZENOM

U vremenu kada nas globalna pandemija drži zatočene u kući većinu vremena, u velikoj meri rasterećenju uma doprinosi makar posedovanje terase, trema ili dvorišta.

Jedna porodica u Indiji je čitav koncept „uživanja kod kuće“ podigla na viši nivo. Zapravo, oni su užitak spustili ispod nivoa tla. Na njihov zahtev u domu koji već poseduju sagrađen je podzemni bazen i spa centar.

Novo podzemno kupalište i osvežavajuća banja u srcu kuće, nastali su kao dodatak koji bi trebalo porodicu da navede da manje teži ka izlasku iz kuće, i provede vrele letnje dane u sigurnom okruženju. Novi podzemni nivo stvoren je kako bi gradnja bazena i spa centra bila moguća!

Najimpresivnija karakteristika novog podzemnog nivoa je svakako raskošna banja sa rebrastim staklenim vratima, koja kao da lebde na sred bazena. Na samom kraju bazena nalazi se ulaz u malu teretanu koja zaokružuje sliku. Stepenište kraj bazena vodi na nulti nivo kuće iznad zemlje, i ono ujedno obezbeđuje dovoljno dnevne svetlosti podzemnom ambijentu.

Hedonistički oplemenjen u svakom pogledu, ovaj neverovatni poduhvat pod zemljom je upravo ono što jednoj višečlanoj porodici treba kako bi na kratko „pobegla“ od stvarnosti. Spokojna i vrlo pozitivna atmosfera postignuta je skladnim izborom boja i osvetljenjem koje nije nametljivo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.