Savjeti za prevarene žene

Normalno je da se osjećate povrijeđeno ako vas je prevario muž, ali to ne znači da iz te situacije treba da izađete kao gubitnik

Nikome nije lako da preživi nečiju preljubu, a posebno ako se nakon toga vaš brak raspao. Mnoge žene krive sebe, razmišljaju šta su mogle da urade drugačije, zašto se to uopšte dogodilo, ali i mrze osobu s kojom ih je partner prevario.

Prestanite da krivite sebe- Nije vaša krivica što vas je bivši varao. Ako je nastavio vezu sa osobom s kojom vas je prevario, tada je njegova krivica još veća. Shvatite da vi niste krivi jer ne postoji nijedan dobar razlog za preljubu.

Prihvatite da je vaš brak gotov-Jednom kada ste odlučili da se zbog preljube razvedete, prihvatite to. Pokrenite postupak razvoda braka, preselite se i angažujte advokata. Prestanite da se svađate zbog prevare, jer nemate više zbog čega da se svađate.

Prestanite da trošite energiju na mržnju osobe s kojom vas je prevario-

Bez veze trošite energiju i živce na upoređivanje sebe s njom, nije toga vrijedno, a zbog toga se sigurno nećete osjećati bolje.

Ne dopustite da vas tejraju da oprostite-Kako biste mogli da nastavite dalje, opraštanje je sljedeći korak. Ne dopustite da vas požuruju. Možda će proći godine dok mu ne oprostite i opet počnete normalno da razgovarate, a možda ćete to učiniti već nakon mjesec dana. Svakako razmislite o opraštanju. Ne budite zlopamtilo. Opraštanje samo znači da vaš bivši više ne može da vas povrijedi, jer vam nije stalo.

Ne govorite djeci- Koliko god bili povrijeđeni, ne govorite djeci o tatinoj novoj prijateljici. Tako ćete ih samo uvesti u probleme odraslih, a oni to nisu zaslužili, jer su djeca.

Nemojte da se izolujete- Nemojte da prolazite kroz preljubu sami. Ako vam je teško, potražite psihologa, a mogu da vam pomognu i prijatelji.

Ponovno pronađite sebe-Kada počnete da se osjećate loše i jadno, sjetite se koliko ste sjajna osoba bili. I dalje ste. Počnite da se bavite nekim sportom, nađite hobi, angažujte se u društvu, pronađite nešto u čemu ste dobri i osjećaćete se ponovo sjajno.

Ne dopustite da vam bivši ukrade radost- Znate kako se kaže, “najbolja osveta je uspjeh” i to je sto posto istina. Ljudi koji varaju žele da vam pokažu kako divan život sada imaju. Ali zapravo samo traže opravdanje za svoje postupke. Ignorišite ih. Budite svoji i ne dopustite da utiču na vas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Top komad koji ide uz sve

Pročitaj →

Savjeti kako mališanima osigurati prostor za prve korake

Pročitaj →

Najdjelotvornije prirodne maske za lice

Pročitaj →

Moderni i seksi pleteni setovi

Pročitaj →

Macina trava olakšava put do potomstva

Pročitaj →

SAVREMEN DOM SA ČAK 16 RAZLIČITIH PODNIH NIVOA

Pročitaj →

ČORBA PUNA ZDRAVLJA

Pročitaj →

TJESTENINA U UMAKU OD CRVENE PAPRIKE

Pročitaj →

Plakanje je uvijek poziv upomoć

Pročitaj →

Ovaj znak hladan je kao stena

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. APRIL 2021

Pročitaj →

Pravila koja kroje proljećni stil

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.