Saturn u znakovima zodijaka

Saturn u znaku Ribe daje vrlo privlačne, pune razumijevanja i osjećajne osobe. Te osobe ne vole biti u centru pažnje. U ljubavnu vezu unose puno emocija. Saturn u znaku ribe očituje osobu koja je sklona podcjenjivanju samog sebe. Osobe s tim planetom i znakom pate od skrivenih strahova i nervoze.

Saturn u znaku Vodenjaka daje osobe koje su u društvu dobro prihvaćeni i ponekad znaju zauzeti ulogu vođe. Te osobe krasi zdrav apstraktni um, ambicioznost i vrijednost. Dobro funkcioniraju u društvu, imaju oko sebe mnogo prijatelja i nesebične su osobe.

Saturn u znaku Jarca pokazuje veliku želju za vlašću i veliku ambiciju. To pokazuje zato što je ovdje u svom sjedištu. Tim osobama nedostaje vedrine i humora. Te osobe su tip diktatora ili usamljenika. Dobra strana tih osoba je to što su ambiciozne i sposobne, uvijek se kreću prema svojim ciljevima i zrače stručnošću i prirodnošću. Komunikativne su, ne vole ograničenja, vole kada im netko odaje priznanje i disciplirane su.

Saturn u Strijelcu predstavlja osobe kao moraliste visokih principa i ozbiljnog nastupa. Te osobe drže do svog ugleda i svoje časti. Dobra strana tih osoba je to što rado pomažu hendikepiranim osobama, a loša strana je to što su buntovni osvetoljubivci. Tim osobama je važno obrazovanje, vole avanture i putovanja, vole slobodu koja im je jako važna. U društvu su jako dobro prihvaćeni. Pravedne su osobe.

Saturn u Škorpionu nam daje osobe koje su brzog jezika i odlučne i snažne osobe. Te osobe imaju jako težak karakter jer su dosta tvrdoglave i ljubomorne. Ozbiljno pristupaju svim stvarima u životu. Te osobe imaju jaku želju za uspjehom koji im je veoma bitan u životu.

Saturn u Vagi ima autoritet koji dolazi do izražaja na najbolji mogući način. Taj autoritet simbolizira dobrohotna i milostiva oca ili razboritu pravdu. To su pouzdane osobe. Karakterizira ih upornost. Prema drugim ljudima se odnose diplomatski. Te osobe oko sebe imaju veliki broj prijatelja i u društvu su uvijek dobro došli. Uvijek uspijevaju uskladiti poslovni i privatni život. Njihove loše osobine su to što znaju lagati, neskloni su opraštanju, prezahtjevni su i neiskreni.

Saturn u Djevici daje osobe koje su efikasne, precizni radnici, vrijedni moralisti i odgovorne i pouzdane osobe. Te osobe si znaju zakomplicirati život jer su previše opterećeni detaljima. Ponekad znaju djelovati usamljeno i povučeno. Tim osobama je posao uvijek na prvom mjestu pa ponekad znaju zanemariti aspekte života.

Saturn u Lavu stoji vrlo loše. Saturn je u Sunčevim znakovima uvijek u lošem položaju zato što je Sunce toplo, a Saturn je hladan. Saturn i Lav nam daju osobe koje su tvrdoglave i koje žele da ih se poštuje. Njima je teško istaknuti se u društvu jer su dosta sramežljive osobe. Te osobe bi trebale raditi na svom samopouzdanju, kreativnosti i ljubavi. Jednostvane su i pouzdane osobe, ali falim im smisla za humor.

Saturn je u znaku Raka u znaku svojeg izgona i stoji u veoma teškom položaju. Saturn se ne osjeća dobro ni u jednom znaku koji je pod vlašću Mjeseca. Ta kombinacija može ukazivati na život beskućnika, povučenost, probleme s roditeljima i teškoće u početku života. Ta kombinacija daje osobe koje su tolerantne, pune ljubavi, nesigurne i suzdržane.

Saturn u znaku Blizanaca daje osobe koje su izrazito inteligentne. te osobe cijeli život uče i tragaju za novim znanjima i stvarima u životu. To su neprilagodljive, sramežljive i nespretne osobe. Veoma dobro rješavaju probleme i prosuđuju. Ponekad se ne znaju snaći u novom društvu ili okolini. Po karakteru su vrlo savjesni i radoznali.

Saturn u Biku ima veliku potrebu da sve bude čvrsto, osigurano i u redu. Ta kombinacija daje osobe koje se drže načela, prakitične su, vole krupne poslove, odlučne, disciplirane, strpljive, vrijedne i uporne osobe. Te osobe bi trebale naučiti same sebe kontrolirati. U društvu nisu baš zamijećeni, ali druge osobe ih poštuju.

Utjecaj Saturna u Ovnu ukazuje na ogorčenost koju izaziva autoritet i vječnu borbu između starog i novog, ali na suzdržan i discipliran način. Saturn u Ovnu je u padu. Ovdje se često sreću osobe koje uvijek misle da su u pravu. To su osobe koje ne trpe kada ih netko drugi vodi u životu. Oni si uvijek u životu postave neki cilj. Samostalne su osobe koje se kroz život probijaju bez ičije pomoći.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.