Saturn u Škorpionu

Borbu za opstanak. Hm, svi smo se nekako zaneli i kako to do sada nismo primetili? Pa nismo, do oktobra prošle godine Saturn je bio u znaku Vage, svi smo se okrenuli ka socijalnom delu, ka onom drugom, ka očekivanju da će nam taj drugi pomoći, nego, gde su sad svi ti drugi?

NEMA IH I NEĆE IH NI BITI!

Čim je Saturn ušao u Škorpipona da li ste osetili kako su svi odnosi zahladneli? Kako se zemlja izravnala i ostala bez cveta, samo ostade koren, koren zla i pokoji koren dobra.

Šta vama ostade? Meni procvetale muškatle. A vi zalivajte šta imate. Neko ima kredite, neko nema ni to, nego odustane od borbe, a neko od života. Ih, pa vreme ko stvoreno za samoubice, još samo im fali Uran u XII kući i neki Neptunov aspekt da se ušulja tu negde između…

Ako ste pametni, gledaćete da ne istrunete, da se izborite kao feniks iz pepela, a da ne potonete kao bilo koji čudesni grad.

Jeste, mi smo svi jedan mali grad sa snovima željama planovima, a da li ćemo izgraditi naš savršeni svet, nama savršen, videćemo. Bitno je da shvatite da svako žanje šta je sejao, a sada je takvo vreme da nemate šta da žanjete, da je vreme ,,neplodno”. Bogami, zahladniše odnosi, a neprijatelji surovi, hladni, ne praštaju – pa mi pričamo o Saturnu, zar ne?

Neplodno, ali oni uporni, oni koji u sebi imaju još ono malo snage dovoljne za život, za opstanak, oni će uspeti i promeniti sve. Zato, ako imate imalo energije, čuvajte je za goli opstanak, ali se nemojte zatvarati – podelite i onima hladnima – ma, pokažite im bez obzira kolika vam je muka i teret nadvijen. Morate ovo istrpeti jer je VREME PROPADANJA U KLASIČNOM SMISLU. Sada je prilika da se duhovno izdignete iznad mizerije života i nametajućeg besmisla. Tračak nade će vam se otvoriti.

Znam, svima je teško, ali će najjači staviti osmeh na lice i ići napred. Da li ste to vi, ja ne znam. Ne zanima me. Zanima me samo da li ćete iskoristiti vreme koje imate da biste napravili promenu i doprineli svetu oko sebe.

Da li ćete iskoristiti svaku šansu, pa makar i da propadnete? Šalim se. Nećete propasti ukoliko ste konstruktivni ukoliko ne padnete emotivno.

NE DOZVOLITE DA VAS NIŠTA NE UVREDI. SUZDRŽITE SE. PROVOKACIJE SU ŽESTOKE I SMISAO JE DA VAS POTOPE ONI KOJI SU S „ONE STRANE POZITIVE“. VREĐAĆE VAS I NIPODAŠTAVATI (MILJE SATURNA, ČINITI LJUBOMIRNIM (MILJE ŠKORPIONA)

A vi ne dozvolite sebi da podpadnete pod samosažaljenje, jer tako pobednici ne uspevaju.

Poenta je sada da svaki neuspeh pretvorite u uspeh. Shvatite da je vreme takvo da drugu priliku teško dobijate i pitanje je koliko će takvo stanje biti održivo. A kako ćete uspeti? PA, OSLONITE SE NA SEBE I DAJTE SVE OD SEBE -KAO ŠTO NIKADA NISTE!

Borba za život postoji od sveta i veka. Samo današnji čovek voli da bude uljuljkan, ali to nikako nije dobro. to govorim o većini.

Ukoliko ste gubili vreme do sad, na svakakve stvari, na partnera koji vas vuče na dno, ili vaša humana i dobra dela ne daju rezultat – okrenite se ka novcu, ka uspehu ka materijalnom, iako niste materijalista. Sada se traži to, da ne zaboravite na sebe, na svoja osećanja, na sve što ima veze sa nečim drugim do materijom.

A zašto?

Pa zato što će vam se dešavati paradoks: što ste bolji – manje vac cene i što nam sada materija daje sigurnost – u odnosu na ĐAvola, daje nam neprolaznost u odnosu na Saturna, iako sve prolazi, daje nam osećaj nepropadljivosti iako propadamo, o da, gde god da je rupa, tu se sve urušava. Pa vi vidite. Sada „PRAMA KUPUJETE ONO ŠTO NIKADA NIJE MOGLO NI DA SE ZAMISLI“.

Sva prijateljstva koja ne vrede, umreće. Sve veze koje ne vrede, neće ni započeti, sve novčane transakcije i ulozi će propasti, ukoliko nisu pažljivo proračunati.

NE ZAJMITE DRUGIMA I NE ULAZITE U ZAJAM.

A vi razmislite šta vam se dešava. Svakako, nećete moći da utičete ni na šta. Samo gledajte koje figure padaju, a koje vi obarate – a koje oni!

Period je kada ćete upoznati drugu stranu odnosa s ljudima – njihovo drugo lice.

ZNATE, ČESTO ZNAM DA ULEPŠAVAM STVARI, ALI SA OVIM ŠKORPIONOM VI ĆETE UPOZNATI NJIHOVA PRAVA LICA – UPOZNAĆETE U PRAVOM SVETLU ONE KOJE STE MISLILI DA POZNAJETE I BIĆETE ZGRANUTI.

Uh!

Crno, noć, hladno, strah, nema beskonačnosti, sve je konačno, sve što je bilo večno naizgled, sada prestaje da traje. Mladost shvata sve što ne bi trebalo da shvata, a razvrat, bol, porok svuda. Javno.

Ima jedna odlična misao koja se uklapa u sve ovo:

„Svakog jutra u Africi probudi se gazela, i zna da mora trčati brže od najbržeg lava da ne bi bila zaklana. Svakog jutra u Africi probudi se lav, i zna da mora trčati brže od najsporije gazele da ne bi umro od gladi. Nije važno da li si gazela ili lav. Kad svane zora, bolje da odmah počneš da trčiš.“ (Afrička poslovica)

DA, GOSPODO DRAGA – NEBO SE ZACRNELO. ŠTO OD POLOŽAJA, ŠTO OD ASPEKATA, ŠTO OD PALIH „ANĐELA“.

NE ZNAM DA LI SAM VAM POMOGAO, ALI SAM VAS BAREM UPOZORIO.

I DRUGO: NE NASEDAJTE PROVOKACIJAMA – SAMO MIRNO – PA I KADA BUDETE TONULI. (IZA TOG POTOPA VAS ČEKA NEŠTO – BAŠ KAO I IZA BIBLIJSKOG).

U ovom trenutku je Saturn retrogradan. PRIKRIO SE – NAVUKAO JE MASKU! Pratite šta će da VAM uradi kada bude krenuo direktno – 8.VII.2013.! Čuvajmo se!

p.s.
Za one koji su se uplašili! Ne bojte se, pa prolazili smo i gore konstelacije, a ne jednog Saturna. Ja vam govorim o tranzitnom Saturnu, a to znači da će na vas da deluje samo dok i ukoliko imate tranzitni aspekt s njim. A važna je i natalna planeta koja vam se nalazi u Jarcu, pogotovu, ukoliko ima agzaktan natalni aspekt sa ovim Saturnom. Ona će davati ton Saturnovom „nasilju“. I još ovo: za celovitu sliku događanja, obavezno uključite i natalne kuće.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.